måndag 1 mars 2010

Äntligen hemma!

Nu har vi blivit frigivna från BB igen och nu hoppas jag att vi slipper åka dit mera för denna gången iallafall;-)!!
Värdena hade gått ner efter ett dygn av solande. Tarzan har bara legat och njutit av värmen medans hans stackars mamma har gått som en osalig ande inne på avdelningen. Jag har så fruktansvärt svårt att koppla av på sjukhus. Det är nästan så att jag känner mej sjuk när jag måste ligga där....
Jag säger bara en sak: Det finns vårdpersonal och det finns vårdpersonal... Om man själv väljer att jobba inom vården och vet att man vill inrikta sig på att jobba som tex barnmorska och har råkat gjort det i mins 30 år och ändå inte är nöjd med sitt jobb. Vad är då felet? Borde man då inte ha tänkt om innan man blir så där bitter och sur och kör på som de alltid gjort i alla sina år.
När man ligger inne så där möter man otroligt mycket folk som ska ta hand om en. De byter skift och man träffar underbara barnmorskor och annan personal. Men som sagt så går de gamla sorkarna där och de kan förstöra så mycket. De kommer med sina klumpiga kommentarer och barska dumma förslag. För så har det varit i 30 år och då går det minnsann inte att ändra på något......
Men det är tur att det är mer underbar personal som jobbar där och som bara vill en väl och som man både kan skratta och gråta med tillsammans. Jag fick nämligen en undersköterska att gråta igår när min deppigaste period var, och som bara höll om mej när jag behövde det som bäst!!
Oj vad jag svamlar iväg mycket. Förmodligen fattar ni inget. Gör nästan inte det själv heller. Men ni får ta mig som jag är.... Får väl skylla på att jag ammar och har gröt i huvudet;-).....

Alfred har fortfarande lite feber:-(
Som tur var blev iallafall både Douglas och Alfred mycket glad när vi kom hem. Alfred sprang fram till Tarzan och sa: Tisse, majuuu. Han tror nämligen att lillebror är en katt;-)!!
Namn på Tarzan har vi nog nästan kommit överens om. Alla mina förslag som jag kommit med tycker Jonas att är för bögiga.... Men jag tror att det blir en liten FABIAN!!! Men som sagt inget är bestämt ännu;-)

Det är sååå underbart att få vara hemma igen. Och framförallt få sova i sin egen säng!!

God natt!!!!!

7 kommentarer:

  1. Fabian blir väl utmärkt! Passar bra ihop med de andra!
    Va skönt att ni är hemma igen!

    SvaraRadera
  2. Vilka fina namn dina söner får/har! Tycker om dom allihop!!!

    Nu måste jag dra en historia om mig själv igen! Förlåt.

    Men när jag låg med Julius så började han att kräka upp vit smörja. Kom ut genom näsan och munnen, jag blev ju vettskrämd! Började gråta och sprang ut. (Visste inte då att det var fostervatten) När jag kom till sköterskorna så satt dom på fikarast, en tittade på mig men bara fortsatte att prata. Jag stod och lipade och dom bara skakade på huvuderna. Tillslut så reste sig en och förklarade för mig. Men fan vad dåligt man mådde... hemskt! Jag hatar sjukhus.

    Men vad skönt att ni är hemma igen.
    Kram

    SvaraRadera
  3. Förstår presis hur du menar med Barnmorskan som jobbat i 30 år!
    Jag praktiserade på BB.
    Jag Log hela tiden, det borde man göra, finns egentligen inget att sura över där än sina egna bekymmer och de borde man lämna hemma :)
    Skönt att ni fått åka hem nu då.
    Kram

    SvaraRadera
  4. Skönt för er att ni fick komma hem i dag.
    Skrattade lite för mig själv här när du skrev att Alfred tror att "Tarzan" är en katt :-D

    Jag har en Fabian, eller han har juh inte det som tilltalsnamn men jag har en Theodor Fabian :-) Det var River som valde Fabian.

    Kram

    SvaraRadera
  5. hahahhah för bögiga! killar är så fjantiga. :)

    SvaraRadera
  6. Fabian.......passar perfekt.
    Namn är jättesvårt, specillt att komma överens.
    Skönt att ni är hemma igen och Tarzan eller jag menar Fabian ser ju ut att må hur gott som helst.
    puss och kram

    SvaraRadera
  7. Fabian är jätte fint, Samuel hette det nästan tre månader innan man var tvungen att skicka in papprena då blev det Samuel. Var lite orolig för retande barn, men vill de retas på kommer de på nått ändå :-)
    Kram Angelica

    SvaraRadera

Tusen tack för din kommentar!