söndag 21 mars 2010

SÖNDAG!!!

Vill bara börja med att gratta Hanna på sin stora dag. Hon fyller nämligen 30 år idag!! Stort grattis på dej min vän och välkommen i 30 års klubben;-)!!
Igår var vi ju i stan och shoppade en massa grejer. Douglas fick ett helt nytt rum. Kan tyvärr inte visa några bilder för att allt ligger i kartonger ännu. Ja det mesta iallafall. Sängen fick vi inte med oss, eller rättare sagt den fick inte plats i bilen hem. Så den ska Jonas åka och hämta nästa helg! Jag är grymt sugen på att börja med hans rum nu! Ska nog våga mej på att börja måla fönstret först. För nu är det ju plusgrader ute och det borde ju torka??... Och några gardiner har ännu inte blivit sydda så de måste jag oxå göra. Jag vet ju att det tar sin tid att knåpa ihop dem;-)

Douglas fick lite kläder och stövlar. De andra 2 fick oxå grejer till sina rum. Och jag fick inget denna gången:-( Tycker lite synd om mej själv. Hade jag haft en större plånbok och en smalare kropp så hade jag kunnat shoppa i varje affär igår. Guuud va mycket snygga vår kläder det finns!!!
Fabian har iallafall kläder så det räcker. Han har fått ännu mera fina kläder! Jag är så tacksam för allt han har fått och så glad att så många har grattat oss!
Dagen har rullat på i en rasande takt med massor av fint besök hela dagen lång. Så i våra magar ligger det bara fika och kaffe. Sitter nu här och undrar vad kylskåpet har att erbjuda en söndagkväll? Förmodligen inget:-( Och affären här stänger om 5 min... Detta blir inte lätt. Önskade att jag hade lite roliga idéer när det gäller mat. Men för tillfället är dom så slut det bara går...
Vad ska ni äta ikväll????

6 kommentarer:

  1. Åååå dom där snygga jeansen vill jag också köpa *morrar och tycker affären ligger för långt bort...*

    SvaraRadera
  2. TACK MIN FINA KARRO!!! ja nu är jag oxå med i 30-årsklubben .....:D

    SvaraRadera
  3. spaghetti och älgfärssås!

    SvaraRadera
  4. Viktväktar Maria som haft magsjuka i några dagar åt Pizza!!!
    Kram

    SvaraRadera
  5. Åhh vilka små söta kläder dina pojkar har! Det får mej att tänka tillbaka på när Måns o Jeppe hade såna....det var ju nåra år sen....;)

    Kramis!

    SvaraRadera
  6. Vilka fina kläder, de tuffa jeansen Douglas har på sig har en kompis köpt till sin lillkille oxå - nån storlek för stort för de fanns inte i rätt storlek men hon bara MÅSTE ha dom för de var ju så tuffa!!

    Igår åt vi tacolasagne, finns en del recept på min blogg.... kanske kan du hitta nåt enkelt där nästa gång det saknas inspiration?!
    Kram

    SvaraRadera

Tusen tack för din kommentar!