söndag 14 mars 2010

Friska igen!!!!!

Har nyss skickat iväg Douglas på piratkalas! Han har längtat så efter detta.
För nu har äntligen hela familjen blivit friska igen! Håller nu alla tummar att vi nu ska slippa mera skit denna våren. Min feber försvann helt igår och jag mådde hur bra som helst. Min moster och hennes familj var här och firade oss. Vi fick massor av fina grejer! Jag fick en ansiktsbehandling i 30-års present. Så den ska jag nyttja snarast!!

Igår var det en fantastisk dag. Vi tog oss ut på en härlig promenad och njöt! Jag har glömt bort hur skönt det är att gå. Tyvärr ligger det lite för mycket snö och is kvar för att det ska vara behagligt att gå och de stackars barnen skakas runt i vagnen som en tvättmaskin;-)! Men de verkar trivas ändå för båda 2 somnade gott där !!

Jag måste bara berömma ännu en gång lilla Fabian. Han är helt otrolig och bara sover äter och skiter! Han ger knapp ifrån sig ett ljud och när han gör det så låter han som en liten kattungen. Han får mitt hjärta att smälta!!!

Inatt har alla sovit så bra. Har inte hänt på många veckor nu. Fabian vaknade först klockan 04 och sedan sov alla till 08,30!! Vilken lyx! Känner mej nästan ut vilad nu, med massor av energi!!!

Nu blir det en promenad i ett lite molnigare väder än igår. Men vad gör väl det. Äntligen ser man lite ljus att det snart är VÅR!!!!

4 kommentarer:

  1. Va skönt att ni är piggelin alla! Nu går det mot bättre tider - det är ju så härligt med VÅR i luften!
    Kram på dej sötis!

    SvaraRadera
  2. är fabian lik nån av de andra pojkarna till sätt eller utseende när de var bebisar?

    SvaraRadera
  3. Han har vältränad bringa en där lille Douglas :)

    SvaraRadera
  4. Linnéa: Han är superlik Douglas när han är liten! Både till utseende o sätt!!
    Li: Han är lika vältränad som sin pappa.;-) Ha ha ha....!!

    SvaraRadera

Tusen tack för din kommentar!