måndag 15 mars 2010

Till salu!

Igår fick vi äntligen fingrarna ur och satte ut våra 2 barnvagnar på blocket som vi tänkt gjort i sådär 1 års tid.... Plus lite andra grejer! När man väl sätter sig och tar tag i saker och ting, då går det ju ganska fort;-)

Jag har redan fått en del mail med frågor och prutningar. Jag kan tänka mej att gå ner några hundralappar, thats it. Men när folk börjar pruta hur mycket som helst och när de skriver och frågar om jag kan fixa så att de kan få barnvagnen dit de bor, då blir jag så arg så jag kokar. Det är väl för fan inte mitt problem. Ska man köpa något och då speciellt på blocket så får man väl fixa och trixa själv för att hämta grejerna... Men vissa verkar ju helt vara förda bakom ljuset när det gäller sånt. Och så har de 1000 frågor om hur den ser ut fast vi redan har beskrivit den i detalj. Köper man en barnvagn som är sedan -04 som en av vagnarna är och dessutom används av 2 barn. Ja då kan det ju finnas en viss risk att den är lite sliten. Men även där tror folk att den ska se skinande ut och vara nästintill ny.


Nu är det bara och vänta och se och hoppas på att få några seriösa köpare så att vi blir av med dem. För de tar ju trotts allt lite plats att ha 2 stora vagnar stående plus den vagnen vi använde idag.

När jag ändå är i säljartagen tror jag det blir lite försäljning av barnkläder på tradera!! Kan ju tjäna in någon liten peng som jag genast kan åka och shoppa upp;-)!!!

1 kommentar:

  1. Ja visst är det dryyygt med oseriösa köpare!
    Vi har upplevt det både som säljare o. köpare. Förut åkte vi o. tittade på en vagn fr Blocket, en röd vagn i annonsen(bild taget fr en hemsida). När vi kom dit var den rosa! Ojdå, tyckte säljaren...ganska väsentligt tyckte vi.
    Lycka till!

    SvaraRadera

Tusen tack för din kommentar!