tisdag 6 december 2016

Säkert inte normala, men kul hade vi!

Hjälp! Så va det tisdag igen! Ja för visst är det tisdag? Mm, där ser ni hur snurrig jag är... Stockholms visiten blev bra! Men det är allt bra tröttsamt att vara ute så! Jag trivs bäst hemma, den saken är klar! Ja i alla fall när det gäller vissa saker!;-) Ni vet, jag är ju som en vallhund och måste hålla koll på min flock (läs barn och man;-)) Men de hade klarat sig galant utan mej, annat hade jag heller inte trott! Klart som korvspa att det är bra att vara ifrån varandra! Så är det ju, men inte för länge.. Ja, påminn mej gärna när jag sitter här och suckar och önskar en lååångsemster helt för mej själv;-) Ja ja, tur man kan ändra sig.. I alla fall gick resan hem mindre bra. Alltid så när jag och min kollega är i Stockholm.. Helvetsesväg hem... Vi åkte nog igenom 4 årstider och det gick typ 50 km/h på vägen och det tog exakt 6½ timme att ta sig hem. Sa jag att jag ALDRIG skulle flytta till Stockholm?! Bra, då har ni mitt ord på det!;-)
Så klart skulle jag ha bloggat dessa dagar, ja men så har det inte blivit och då blev det som de blev! Ta det varsamt framåt, som min terapeut säger.. (mm, skriver om det en annan dag, ja om terapeuter och samtal!)
 I lördags eftermiddag (Efter lite jobb, hockeyträning och matcher) så åkte vi ut till min lilla mamma för att fira henne mer REJÄLT! Ja hon fyllde ju 60 i början av november!
Jag såg ut så här! Ett nytt linne (Jag veeet att jag har shoppingförbud, men kunde inte låta bli, det bara skrek på mej!!;-)) från bästa butiken People i grannbyn!
 Nä vi kom ut dit klockan 16 var det så här vackert!! Fint i skogen, fint med snö och kyla!!
 Kramkalas och lite korttagningen! Mm, det måste vara något med åldern.. Ja att man så gärna vill ha alla olika familjekonstellationer på kort!;-)
 Mamma bjöd på lite olika plock och glögg när vi kom! Mmm, så gott det var! Julsmaker är verkligen gott!!
 Hon hade delat upp oss i 2 olika lag och jag hamnade med dessa dårar;-)
 Alltså mammas jäkla frågor och tävlingar.. Sånt där som man får myrkryp i huvudet av;-) Men kul är det, trots att vi förlorade....
 I present av oss fick hon en dag på spa! Kanske jag även kan slinka med där;-)
 Sen körde vi charader! Åh heeeregud som vi skrattade! Tyvärr fick jag inte med allt på bild, men det bästa var ändå när Jonas låg och försökte vara en snigel...
Sa jag att vi var normala? Inte alls, någonstans faktiskt! Men jäkligt kul har vi!;-)
 Den enda Fabian typ har respekt för är Nicke och Krille (farbror Krille) Men ändå kryper han mer än gärna och myser som om han vore en bebis! Sötaste!
 En massa god mat, tjoh och tjim under middagen! Ungaran fick sitta ute i köket! Där passade dem;-)
 Verkar som om att allt stimm gjorde Nicke trött... Mm, eller ska ärligheten fram så var han bakis sedan kvällen innan... Att han inte lär sig, han skulle bli lika klok som sin lillasyster... *himlar med ögonen och vet att jag inte är ett dugg bättre själv*
 Hmm.. Alltså ni vet när man är bakis och har en kass buk.. Herreguuuud som Nicke fes och jag trodde på allvar att Jonas skulle spy där han satt!  Tommy skrattar i alla fall ihjäl sig;-)
 Barnen är verkligen påhittiga! De gjorde en lek med oss! Delade in oss i lag och hade satt upp lappar med en bokstav på och gömt och så skulle vi bilda ett ord av dem!
 Alla var med... Alla utom Nicke som låg som Jesus på korset där på golvet.. Återigen, NEJ ingen av oss är normala!;-) Jo, han är visst släkt med mej;-) Även om Fabian inte riktigt har förstått det! Plötsligt frågade han mej: -Mamma, kommer Nicke också från Dalarna?! Ja lilla hjärtat, ibland ska pengen ramla ner! Inte lätt att vara 6 år och inte koll på allt!;-)
 Sen så började tävlingen och alla sprang runt som yra höns och letade överallt! Vi skrattade och jag frågade om vi letade efter en diamantring! Ja för så mycket letade vi ÖVERALLT!;-)
Till slut så fann vi alla lappar och vårt lag vann!!! Normala? Nä säkert inte! *fniss*
 Sen spelade vi kort och drack lite vin och pratade!
En underbar kväll! TACK!
 När man blir väckt när man somnat så skönt och ska behöva ge sig ut i kylan för att åka hem... Ja, då ser man ut så här! Lilla sötfisen då!
Vi är säkert int enormala, men kul hade vi den kvällen i alla fall!! <3

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Tusen tack för din kommentar!