tisdag 27 december 2016

SPA!

På juldagens morgon hoppade vi in i bilen som styrde oss mot okända mål! Spa var inbokat för mej, Carola, Linda, Carro, Gustav och Elsa!
Det låg så vackert mitt ute i ingenstans guppade vi fram längst en grusväg och kom fram till detta vackra ställe!
 Näckrosblad stora som dasstunelock och ja, ni ser ju själva hur vackert det är! Bara vi klev ur bilen så kände vi hur avslappnade vi blev! Miljön där ute i ingenstans var fantastisk, det lovar jag er!
 Jag valde en thaimassage på en timme och då är det mycket viktigt att först börja med att tvätta fossingarna!;-)
 Sitta där i en stol och bli lite ompysslad i 33 graders värme, nej jag klagar verkligen inte!;-)
 Så hoppade jag i min lilla pyjamas som man får här när man ska få thailmassage och sedan hoppade jag upp i en av sängarna så började hon knåda, böja och tenja! Helt underbart skönt! Det knäcktes lite här och där och jag kände hur avslappnad jag blev i precis hela kroppen!
 Efter en timmes massage var jag precis lika avslappnad som jag önskade och slog mej ner och inväntade min andra behandling...
 I detta rum kröp jag och Elsa in för att få oss en timmes bodyscrub från topp till tå! Där somnade jag när min lilla massör skrubbade mina ben, totalt avslappnad!
Efteråt var vi lena som barnrumpor, det vill jag lova!!;-)
 Efter 2½ timme på spa var det då dags att betala också.. I Sverige hade detta förmodligen gått på en hel del... Här kostade det ca 200 svenska kronor för allt detta... Jo då, här kan man verkligen skämma bort sig själv utan att kasta pengar omkring sig! Och jag lovar, jag kommer att unna mej mer såna här behandlingar innan vi åker hem!
Fattar hur mycket jag har landat här, helt otroligt välbehövligt för mej! Alla spänningar, all trötthet och alla måsten! Puts väck och jag hoppas att jag skall kunna bevara denna harmoni även när jag kommer hem, även om jag vet att det kan vara svårt... Men då får jag blunda och försöka tänka mej tillbaka till hur bra vi har haft det här!
Förstå att vi har över en hel vecka kvar i detta paradis innan vi åker hem! UNDERBART!!
 Igår kvälls efter maten tog vi moppen ner till samhället, jag, Linda och Carola och tog oss en behandling!
Jag tog pedikyr och de andra 2 tog benmassage!
En och en halv timme höll hon på med mina fötter och så här fina fötter var det länge sedan jag hade! Mina nagelband höll hon nog på med i över en halvtimme! Så mycket skit var det på dem;-)
För detta betalade jag ca 75 svenska kronor! Hmm.. Funderar starkt på att ta en manikyr en dag! Ja, bara för att jag vill och jag kan utan att plånboken skall bli tom!;-)
Får nog åka dit med Jonas en kväll så kan han fixa fötterna och jag mina händer!!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Tusen tack för din kommentar!