onsdag 7 december 2016

En dag i mitt liv!

Ni vet hur fort dagarna går, ja för det gör dom.. Känns som om man knappt hinner gå upp på morgonen förens det är dags att gå och lägga sig igen....
Alla har ju fullt upp HELA tiden, så är det ju! Ja i alla fall i vår ålder, där man har barn, familj, jobb och hus!
Ibland är det svårt att inse själv att man är stressad, varför man är stressad?  Jag borde ju kunna rodda runt lite bollar i luften, det är ju inga problem. Det har jag ju klarat galant förr!
Men nu har jag lite svårare för att ta stress, men jag jobbar på att bli bättre igen på det... Och jag blir bättre på det...
Men så tänkte jag, bara för att få lite inblick själv i vad jag gör på en dag, så har jag tagit ett gäng bilder med ungefär en timmes mellanrum! Och JA, man hinner ju faktiskt med en hel del på en hel dag och kanske är det inte så konstigt att man stressar...?!
Att man är överallt och man fixar och man grejar! Ja för det gör man ju faktiskt! Fan, vi borde bli mycket bättre på att klappa oss själva och andra på axlarna och säga: Fan va du är bra! Ja att vi pushar oss själva, för vi är ju sååå bra!
Ja ja, här kommer i alla fall bilder på hur en ganska så normal dag ser ut i mitt liv!
 Klockan ringde 5:15! Dags at gå upp och jag hatar att gå upp varje dag! Nej inte för jobbet, men för att det känns som om jag aldrig sovit klart... Skönhetsömn? Nä, det kan man ju inte tro när man ser sig själv i spegeln direkt på morgonen...
 Innan klockan 6 sladdade jag in på jobbet idag! Börjar oftast med att sätta mej och svara på en massa mail och ta imot odrar!
 Runt 7 tiden kom jag ut till packrummet! Odrarna strömmar in och vi har grymt mycket att göra! Superkul, men absolut stressande... Men jag säger inte nej till ännu mer odrar! Nej, nej! Gud va roligt det är när man har fullt upp! Hellre det än att man går och drar benen efter sig!
 Efter klockan 8 kom det en leverantör på besök! Mmm, det är nästan som att gå i en godisaffär när man får klämma och känna på en massa tuber, prover och dofter! Skadad? Säkert!;-)
 Så väntade ännu mer pack! En stycke pall till Gekås tex! Känner oss nästan som små tomtenissar i vår lilla fabrik! Vi fixar och vi grejar och vi är överallt!;-)
När klockan slog 12 är det dags för lunch! Glömde dock att fota min mat för jag var så hungrig! Men det blev köttbullar, potatis, brunsås och kokta morötter!
Snabbt i med lunchen på 5 röda...
 För att ta min dagliga lunchPW! Alltså det är verkligen något som jag kan rekomender! Speciellt den här årstiden då det är mörkt när man åker till jobbet och mörkt när man kommer hem... Lite ljus på sig, frisk luft i lungorna och 4 km i benen!
 Då får man ny och härlig energi igen med massor av rosor på kinderna, så man kan jobba stenhårt igen! Kötta kötta!;-)
 Klockan 14 satte jag mej och fakturerade! Älskar mitt jobb som är så varierande! Chasch in!!;-)
 15 kaffet! Nej för guds skull, det får man inte missa! Jag måste ju få i mej något! Var 3:e timme måste jag äta, annars sjunker mitt blodsocker långt ner i tårna och jag blir arg som ett bi om jag inte får mat.... Och snus med för den delen...;-)
 In i produktionen igen och satte igång en sats med skäggolja! Fylla fylla och åter fylla i tusental!!
 Klockan 16 är det hemgång för mej! Hämta hem mina kids, bara en att hämta hem idag! Alfred var på hockeyträning!
Klockan 16:26! Mmm, finns det något bättre (klart som fasen att det gör det, men) att komma hem och bara stänga in sig på toan och göra sina behov i! Åh va härligt att tömma tarmen!
 ALLTID, Alltid när jag kommer hem från jobbet så lägger jag mej 10 minuter på sängen! Varför? Bara för att jag kan och mår förbaskat bra av det! Bara vila lite, surfa och slöa! Då orkar jag med kvällen!
 Stackars Douglas... Han hade varit hos tandläkaren och dragit ut en tand... Han hade så ont och jag förstår honom... Usch va mycket tänder han har dragit ut hos tandläkaren.. Han har nog  ärvt Jonas stora tänder och min lilla mun.. Då får det inte plats så mycket tänder som han fått.. En STOR rot var det också...
 Upp och vattna blommor och påbörja städningen på övervåningen! Japp, vi veckostädar alltid på torsdagar. Men är borta imorgon kväll på luciafirande, så då får man börja städa en dag tidigare så man hinner med allt som ska städas...
 Ja och så tvätta lite då.... Mm, det gör vi varje dag! Det gör säkert ni med, så vi är inte så unika med det....
Och JA, jag förstår att ni är avis på vår fina matta i tvättstugan! Gul och fin! Ha ha!;-)
 Klockan närmade sig 17:30 och det var dags att gå och påbörja kvällsmaten! Hemmagjort mos och stekt strömming! MUMS!!
 När jag lagar mat så vill jag gärna ha musik på! HÖG musik! Åh, ja! Då kan man laga sååå mycket godare mat! Jag lovar!
Hmm.. Nu är det så att jag kanske inte är så vuxen som min äldsta son är.... Han pluggade visst på sitt rum som ligger över köket och tyckte att jag minsann kunde SÄNKA!;-)
 Mat! Det var ju givetvis inte så populärt med strömming hos de små.. Speciellt inte hos Fabian. Så han fick gå och lägga sig hungrig.. Inte ens mos gillade han.. Skitunge!
 Åh va gott detta är! Nästan min favoritmat! Ha ha, ser ju ut som om jag tagit en gigantisk portion med mat, men så mycket är det inte som det ser ut! *nöff*
 Det suraste som finns.... Ta rätt på skiten också.. Där önskar jag att det fanns ett trollspö och man bara kunde svinga det så var all disk och mat borta! Fabian som fotat mej i smyg!
 Klockan närmar sig 19 och jag springer upp för att byta i sängarna... Och fortsätta städa! Hela övervåningen är nu städad och fin!
 Klockan 19 låg Fabian i sängen och väntade på sin saga på paddan! Han är helt oroligt snäll när det kommer till nattningen! Han kryper gärna in i sitt rum och ligger där och lyssnar på sagor tills han somnar! Och somnar det gör han på ca 5 minuter!;-)
När Fabian somnat var det dags för läxläsning! Som vi annars också sitter med på kvällarna efter att vi ätit! Imorgon har Douglas ett stort engelskaprov och jag har hotat honom att om han inte får alla rätt, så springer jag naken i trädgården.. Ja ja, jag vet! Vi har sååå sjuk humor här hemma.. Självklart skämtar jag! Och jag VET att han inte tar mina hot på allvar! Han gör så gott han kan och jag vet att han gör så got han kan! Mer kan man inte göra!
 Att få hoppa i morgonrocken är härligt på kvällen! Jonas spyr på min fina lilla morgonrock! Han säger att den är sexuellt avstötande.. Fattar inte det? Så fin som den är;-) Ja, jag kanske ska ha på mej den ännu oftare... Perfekt preventivmedel ju!*haha*
Dessutom har jag faktiskt fått den av honom en gång i tiden för 100 år sedan! Så han kan ju inte säga något egentligen! Eller hur!?
 Klockan 21 kröp dessa små gossar upp i Douglas säng och somnade skönt! Tro inte att Alfred sover i sitt nya fina rum inte.. Nej, han ska ligga bredvid Douglas! Han är verkligen en unge som vill känna närhet och värme på nätterna! Sötfisar! Dom är så sköna när de ligger där inne och småpratar om livet!
Nu närmar sig klockan 22 och jag ska gå och pussa lite på min man som precis kom genom dörren och hänga en till tvätt!
Hoppas ni orkade titta på alla 31 bilder och att jag inte tröttade ut er hur en dag i mitt liv kan se ut!?;-)
Natti natt!!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Tusen tack för din kommentar!