tisdag 20 december 2016

Packat och klart!

Och rådet som alla ger: ta inte med för mycket kläder för de behövs inte... Ja men de vet jag väl för sjutton... Jag är 36 och har packat tuuuuusentals gånger både till mej o kidsen...

Barnen va ju lätta o packa åt o de fick inte så mycket kläder med sig. Men jag, ja som vanligt en miljon klädesplagg.. Nä nu ljög jag en liten gnutta... Men iallafall si så där 10 par klänningar, 7 linnen, 5 shorts och 4 bikinis och lite till... Ja, alltså jag vet ju hur mitt humör är. Tänker att jag ska ha den där klänningen på julafton eller på nyår och när den dagen kommer så ba: Näääää, den vill jag verkligen inte ha! Passar inte alls min kroppsfunktion idag. Då MÅSTE jag ha med mej 3 klänningar till som ett allternativ.. Right?!;)

O så formen då! Gött att mensen lyckades planeras in mitt i allt detta då! Japp, enligt beräkning så ska den komma den 25:e december... Hurra eller kanske inte... Gött med mina störtblödningar... gråååååt och brööööl..

Ja och gissa om jag är svälldare nu! Japp! Vattenfylld som en vattenballong o brösten är ännu mer gigantiska än vanligt. Jag provade lite bikinisar när jag packade.... Ha ha, om de är ett skämt? Nä de är de fan inte... brääääl... men de blir nog bra ska ni se!;) Inte så mycket att göra åt den här formen nu ändå! Den tänkte jag ta tag i när jag kommer hem då jag förhoppningsvis har laddat mej full av härlig och ny energi! Den som typ har varit puts väck vääääldigt länge...

Grejen är den, att i vårt hus där vi hyr i Thailand, så finns de tvättmaskin! Så vi kan tvätta, så vi behöver egentligen inte så mycket kläder.. Men jag är sån iallfall som gärna garderar mej o drar med mej kläder för ett år framöver! Sjukt? Förmodligen men oxå kan de vara så att de sitter i sedan småbarnstiden och de blev ombyte på kläder si så där 3 gånger per dag per unge!? Inte lätt att bryta ett mönster man haft i så många år.. Nu vill grabbarna nästa packa själv o de får de! Packar de fel, så kan dom iallfall inte skylla på mej!;) Alltid bra att skylla ifrån sig! Och JA allt går såklart att köpa! Pass, pengar o flygbiljetterna är packade! De är ju de som är viktigast!

4 väskor blev det och alla väger bra mycket mindre än de där 23 kilona de får väga! Så bra jobbat av oss!;)

Nu tänkte jag nog försöka sova om det går!? Om knappa 5 timmar ringer klockan och vi har en bilresa på ca 4,5 timme innan vi slutligen kommer fram till flygplatsen! Önska mej gärna lycka till med bilkörningen genom Stockholms morgontrafik imorgon bitti... *torkar redan svetten ur pannan, för jag är såååå nervös* Natti natt!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Tusen tack för din kommentar!