söndag 11 december 2016

Stolt!!

Lucia närmar sig med stormsteg! Det märker vi som har barn! Luciafiranden lite här och där och det är ju såååå mysigt!
 I torsdags kväll hade Fabian lussefirande med sin klass! Alltså vilka stjärnor de är! 6 år gamla och de bara står där och sjunger, kan programmet utan och innan till och sjöng till och med på engelska!
Massa dikter och fina sånger!
Vi fnissade åt dem där de stod och var så söta och i andra andetaget letade sig en tår upp ur mitt öga! Alltså dom är ju så söta så man kan dö!
Barnsång kan verkligen få hela bröstet att smälta och de framkallar så mycket kärlek och känslor! Ja, det var därför jag en tår letade sig fram hos mej! Jag kan inte rå för det! Men jag är sån! Jag grinar ofta på avslutningar, lucia firanden och andra saker där mina barn är med! Jag är den där pinsamma mamman, som alltid min mamma var!
Ja ja, dom får väl skämmas för mej då!;-)
I går eftermiddag ställde hälften av klassen upp och sjöng så fint för ett gäng med linedansare! De har sin årliga dans där och när man gå i förskolan och har en fröken som älskar linedans, ja då är det väl klart som korvspa att "hennes" elever ska vara med och lussa för alla linedansare!
Så duktiga även där, även om bara halva klassen var på plats så tog de i från tårna när de sjöng! Till och med tjejen som höll i hela programmet för linedansarna, blev alldeles rörd och fick en tjock klump i sitt bröst och grinade en skvätt! Älskade barn, om de visst hur mycket deras sång betydde!!
Sen, ja sen gjorde Fabian något som jag ALDRIG trodde han skulle göra! Han ställde sig och sjöng solo för ett stort gäng med okända människor!
Alltså fatta hur stolt vi blev jag och Jonas! Så jäkla grym! Och vi visste inte ens om att han skulle göra det!!
Jag hade nog aldrig gjort det när jag var 6 år gammal, trots att jag var vääääldigt framåt!
Dagens barn är verkligen grymma! De lär sig så mycket i skolan! Lär sig att stiga fram, att ta plats och att tro på sig själv utan att skämmas!
De fick inte vi lära oss precis i skolan... Bra skola nu för tiden, det måste jag säga!
Lyssna på honom! Så duktig och jag är så stolt så jag nästan spricker!
Hoppas ni haft en trevlig helg?! Det har jag, en myyycket bra! Mer om helgen kommer imorgon!;-)
Puss och kärlek från en Äppelblomma som börjar bli riktigt pirrig i magen inför resan som sker om exakt 10 dagar!!!;-)

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Tusen tack för din kommentar!