tisdag 20 december 2016

En dag närmare!!

Igår åt jag julmat för första gången det här året! Gott och JA, mätt blev man.. Varför äter man som en jäkla gris bara för att det är julmat och buffé? Sjukt! Knappt så man orkade jobba resten av eftermiddagen sen. Men JA, gott var det! Kanske var detta den enda julmat jag får iår! Gör mej inte så mycket faktiskt! Ja, jag menar att jag inte kommer att få äta mer julmat iår;-)
Vi var ute och käkade med jobbet! Mysigt att göra ett litet break så där för god mat!
Igår kväll blev vi bjudna hem till svärmor på kvällsmat! Lite julkvällsmat i form av god hemmalagad gröt och massa smarriga tillbehör! Kylskåpet gapar redan tomt hemma, så vad det ska bli för mat ikväll? Ja de vette sjutton? Kokta morötter med mjölk kanske? Det enda som just nu finns i kylskåpet!;-)
Gissa en gång om jag var mätt igår när jag skulle sova? Det sjuka är ju att man blir hungrigare dagen efter, som typ idag då magen skriker som en galning på mat... Den där magsjukan som jag hade förra veckan och kanske råkade tappa ett par gram, det är nu historia... Beachform? Nä, men grötform;-)
 Hämtade ut ett stort paket på posten! Gissa en gång om Douglas var stolt över sitt nya Xbox! JA! Han har själv tjänat till det själv, genom att sälja jultidningar! Älskar när barnen får jobba för något och verkligen längta och verkligen känna att kostar det så smakar det!
Om han var uppe länge igår... Förmodligen somnade jag långt före honom;-)
Ni kanske undrar om vi packat något ännu då? Det är ju trots allt en dag närmare resan... Svaret blir NEJ! Herregud, jag vet! Men resväskorn hämtades i alla fall in och står redo att packas! Men ja ja, har ju hela kvällen på mej ikväll och vi åker ju för sjutton bullar inte förens klockan 4:30 imorgon bitti! Så ja, jag har tid på mej!;-)
Om jag börjar få fjärilar i magen? Ger tomten bort julklappar! Shit! Imorgon precis vid denna tidpunkten kommer vi att ha satt oss på planet och ska börja vår härliga resa! Nästan så att jag är lite avis på oss  själva faktiskt;-) Slippa detta väder som suger pungråtta. Få lite sol och ljus på sig och framför allt värme! Mmm, det låter faktiskt inte så fel;-) *fniss*
Men först ska jag jobba klart den här dagen, sen ska jag hem och styra upp allt!
Vi hörs sen!;-)

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Tusen tack för din kommentar!