fredag 23 december 2016

Framme!!

I onsdags den 21 vaknade vi klockan 4:45 och avresan gick klockan 4:30! Trafiken rullade på bra och 4 timmar senare var vi på Arlanda! Trötta, men nöjda!
 Lycka är att hitta lite gratis wifi!;-)
 Lycklig tjej som lyckades köra genom morgon trafiken i Stockholm! Gick som en dans och inga köer alls! Hade vi kommit en timme senare, så hade det förmodligen varit enorma köer, men nu slapp vi dem som tur var!;-)
 Klockan 12:40 gick vårt plan mot Moskva! Alltså sååååå vackert det var där mellan molnen och himlen! Äntligen fick vi se solen, känns som om det var ett tag sedan sist...;-)
Vi mellanlandade i Moskva, vi trodde vi hade lite tid på oss.. Men den gick fort, för vi lyckades ställa oss i fel kö i passkontrollen... Kan säga så här... Ryskt folk är verkligen sååååå mycket annorlunda än oss... Ganska så otrevliga och konstiga enligt min uppfattning...
Kanske var det ändå tur, för när vi kom springandes till vår incheckning, så var det typ bara vår familj som fattades och den snälla värdinnan hade dessutom fixat och bokat in oss i business class istället! Det tackade vi förstås för!;-) Inte alls fel kan jag säga!
 Alla på planet och alla lyckliga över att få den där extra platsen än vad vi skulle fått!;-) Ibland ska man verkligen ha tur!!
 Så började vår långa resa! Vi flög och vi flög och vi flög....
 Maten var det sannerligen inget fel på och det bokstavligt talat kastade maten på oss... Ha ha, ja shit, det var typ mat HELA tiden, mat och dryck i alla olika former! Kan säga som så, att man hann inte bli särskilt hungrig mellan gångerna, dessutom kom de med en glass mellan alla måltiderna med;-)
 Efter några timmar med spel och film så tvingade vi barnen att sova för att orka med! De kröp ihop och somnade skönt! Värre var det med mej och Jonas. Jag sov typ max ½ timme på flyget. Jag som annars somnar bums i bilen kunde INTE sova... Började fundera på flygkrascher och ja, då var det ju naturligtvis lögn att somna...;-)
 Och när man väl somna, ja då sover man så här skönt som Fabian! Ha ha, det var svårt att få honom att vakna!
 Klockan 9:30 lokal tid här, var vi så äntligen framme! Det var som att gå in i en vägg med över 30 graders värme! Oj oj oj, va skönt!!!
 Så satte vi oss i taxibussarna som skulle ta oss till vårt hus som vi har hyrt! 2 timmars skumpig bilfärd och jag kunde äntligen sova lite!
 Vi slängde in alla våra grejer, hoppade i badkläderna och sprang ut och badade! Och JA, smörjde in oss rejält! Här ser ni "vårt" hus i bakgrunden!
 Att susa hit i bilen! Oj oj oj, vilken annorlunda miljö det är här! Sådana kontraster som man bara ÄLSKAR! Blev typ kär i detta land direkt! Wow säger jag bara! Coolt med alla dessa kontraster mot Sverige, där det är lagar och paragrafer på allt, men inte här!
Maten då? Tummen upp! Stark och god, precis som jag älskar!
 Våran lilla pool på vårt område! Saltvatten och lite svalkande med 33 gradigt vatten!;-)
 Det här mina vänner, det är SEMESTER med stort S! UNDERBART!!
Något sliten dock... Efter att ha varit vaken i över ett dygn... Men va fan gör det, vi har ju semester nu!
 Vi har hyrt denna härliga maskin som vi susar fram i! Ha ha, härligt! Men vette sjutton om jag kommer att köra här? Reglerna här och trafiken.. Nja, vågar nog knappt det. Dessutom vänstertrafik...
 Vi var och käkade kvällsmat på en charmig typisk Thailänds restaurang igår! Linda kan typ allt här, det är PERFEKT och guld värd!
Klockan 20:00 igår kväll sa vi god natt och kröp ner och jag tror inte det tog mer än en sekund, så sov alla gott!
12 timmar senare så vaknade jag upp och är nu pigg och glad! Ser att klockan är snart 3 på natten hemma i Sverige! Här är den 9  och dags för frukost! Ska bara väcka Douglas och Jonas som sover ännu! Kussen Gustav kom precis in här och tyckte det var dags att ta ett morgondopp med sina småkusiner!
Åh, denna resan kommer bli så bra! Det här med jul?! Ha ha, ja den biten känns som typ ljusår härifrån! Och det är såååå skönt att slippa den biten!
När man slår upp instagram, fejjan, bloggar och snapchat och man ser alla julgrejer, så blir man alldeles chockad och undrar vad det är frågan om;-) Så jo, vi har visst helt kopplat bort den delen av våra liv vad gäller jul just det här året! Fantastiskt härligt!!
Nu frukost sedan havet, sol och bad!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Tusen tack för din kommentar!