torsdag 29 december 2016

En tripp till apornas berg!

 Igår förmiddag buntade vi ihop oss i lite olika bilar och körde upp mot apornas berg! Ha ha, ja lagarna här är ju som de är och vi gillar läget! Så här skönt satt våra barn när vi åkte upp till apornas berg!
 Vi möttes av en hel drös av hungriga apor och självklart hade vi en hel drös med bananer till dem! Häftigt hur de lever helt fritt där i bergen och så jäkla söta!
 De bokstavligt talat hoppade på oss! Barnen blev lite rädda till en början och hade stor respekt för dem, vilket var jättebra! Fabian ser så där lite full i fan ut, men ändå livrädd!;-)
 De hoppade omkring oss och ÖVERALLT var dem! Tama, men ändå vilda och de älskade bananerna, dock slängde de dem gröna bananerna, de föll dem inte i smaken!;-)
 Och fräcka var dem... De är vääääldigt kloka och vet precis hur de skall göra för att få uppmärksamhet. De pillade sönder båda bilarnas lister.. Kolla in denna apa, den sitter där och så bara drar den bort listen på bilen;-)
 Och är man sugen? Ja men så klart ska man ta sig ett litet pirr där på taket när man har åskådare! Ha ha, gud som vi skrattade!;-)
 Det var en hel del små söta apbarn som satt på mammorna och som sprang omkring! Tacka fan för det, med tanke på att de pirrades hej vilt;-) Tänk om man hade varit apa.. Herregud, man skulle ju vara slutkörd jämt ju! *fniss*
 Alltså... Kolla in denna lilla familj! Det är så söt så man nästan dör! Tänk va lika de är oss människor! Dock tror jag banne mej att de är ännu smartare än oss faktiskt!
 Kolla in dessa stjärnor... Apan bara ställde upp sig för Alfred så han kunde filma den! Hi hi, så söt!
 Åh, njutningsfullt! Ja det ser man verkligen att de tycker när de sitter där och pillar på varandra!
Detta var verkligen en upplevelse för både stor och liten!
Häftigt när vi som människor kan få sådan härlig kontakt med vilda apor!
De var säkert lika glada när vi kom som när vi gick! Men vi fixade i alla fall deras lunch!;-)
Åh, nästan så man skulle vilja sno med sig en liten apa hem! Ja, eller förresten, vi har ju redan 3 apbarn hemma!;-) *haha*
Här kommer 2 filmer! Titta gärna på dem!;-)

1 kommentar:

  1. vad kul att du skriver där nerifrån, jättekul att läsa. ha det skönt!
    //agnes

    SvaraRadera

Tusen tack för din kommentar!