onsdag 28 december 2016

Båtutflykt!

I måndags var hela gänget ute på båtutflykt! En chaufför kom och hämtade upp oss här hemma klockan 9:00 och så for vi iväg till hamnen! Där kastade vi loss och gav oss ut på det stora vida havet!
Så häftigt att se alla fiskare som jobbar dag som natt och ligger i!
 Fascinerande att se så många båtar och fiskare!
 Insmörjda och klara och redo för en dag på havet! Vi satt där och njöt, badade, drack gott och besökte en hel del små öar!
 Så vackert att man nästan tappade andan och man trodde man var med i en film, typ den blå lagunen! Ja, för det var precis sån miljö! Skithäftigt och vackert!
 Färgen på havet här, bara det får en ju att bli glad långt in i hjärtat! Helt fantastisk vacker turkosfärgat!
 Att få dyka ner bland miljontals små vackra fiskar och nästan ta på dem! Känslan där! WOW! Jag skulle bane mej ha blivit en fisk!;-)
 Känslan först var jätteläskig och ungarna skrek och sprang upp! Men sen vande de sig och ville aldrig gå upp!;-)
 Mmm... Detta kan man ju leva med! En smaskig sliskig dricka och vattenmelon! Nä, inte fy skam det en helt vanlig annandag i december;-)
 Som sagt, nästan som att se en film! Så vackert överallt med alla dessa små öar!

 Vi stannade på några av öarna för att bada och snorkla! Olika vatten på de olika öarna!
 Egentligen behövs det knappt någon text till alla bilderna, för de visar talar liksom för sig själv hur underbar dag vi hade!
 Att vara ute på en båt en hel dag, ja det suger musten ur en det vill jag lova och solen och värmen tar hårt på de små liven! Tur det fanns lite skugga så Fabian kunde krypa in och sova en liten middagslur efter den goda maten som vi fick på båten!
 Åh herreguuuud som vi njöt när vi guppade fram där på det stora vackra havet! Njöt varje minut vill jag lova!
 Här hoppade vi i och snorklade bland alla fiskar och vackra rev!
Vi simmade genom den stora fina grottan! Ungarna älskade det! Alltså tänk om man hade haft en undervattenskamera! Åh, det var så vackert så man nästan hade svårt att ta in alla intryck och färger! Lite rädda var vi att vi skulle trampa på en sjöborre.. De hade varit mindre roligt;-) Men det är inte så lätt att ha fötterna neråt, för vattnet är så salt här att man bara flyter upp med kroppen hela tiden!;-)
 Trots insmörjning av solfaktor 50 plus, så brände vi oss ändå... Solen tar, det vill jag lova!;-)
 Känslan att hoppa och dyka från havet! Oj oj va härligt! När man liksom ser botten helt klart, trots att det är över 10 meter ner till den! Ja det är man ju direkt inte van vid hemma i Sverige...;-)
 Ser ni det svarta? Det är flygande hundar.. Alltså gigantisk stora fladdermös som suger blod.. Så JA, vi höll oss en bra bit från den ön det lovar jag!
Som sagt färgen på havet! Mmmm, nä men jag skulle lätt kunna vänja mej vid detta VARJE dag!;-)
 Jag har tagit så sjukt mycket bilder och det var sjukt svårt att välja ut bara ett par stycken.. Nu blev det väl snararer 54 bilder som jag visar! Men jag kände att jag bara måste visa er vilken fantastisk båtresa vi var ute på! Om man kan och vill, så ska man verkligen åka på en sån här tur om man är här nere!
Efter 6 timmar på båten var det dags att åka hemåt och komma i land! Oj oj oj, va trötta alla var! Trötta och fyllda med lycka i våra hjärtan efter en helt fantastisk dag!
Jag ska nog bli en sjöjungfru i mitt nästa liv!?, ja det ska jag banne mej!!;-)

2 kommentarer:

  1. Åh vilken semester ni har! blir alldeles avundsjuk, fick till och med tårar i ögonen när jag tittade på bilder & läste texten.
    Jag har läst alla inlägg som du har skrivit, men jag har inte kommenterat.
    Här sitter jag i Sverige som har ingen snö, lite sol och en plusgrad idag. Ja, jag skulle ta första bästa flyg till Thailand om jag hade pengarna.
    Ha en mysig & trevlig semester & NJUT!!!

    SvaraRadera

Tusen tack för din kommentar!