torsdag 1 oktober 2015

Vad ska man tro?

En varningsrapport har åter kommit ut att det är arsenik i bland annat riskakor... Riskakor som vi har en enorm konsumtion av här hemma... Kidsen äter det som mellis. De tar även med sig en eller 2 riskakor till skolan istället för en frukt och de äter oftast en när de kommer hem, för att få lite energi  innan aktiviteterna...
Men shit, nu är det ju massor av arsenik i dem.. Vågar man ge dem riskakor mer? Vad ska man tro? Hur stor mängd är det i dessa kakor egentligen? Vilket öra ska man lyssna på och vilket inte?
Alltså om de äter i snitt 2 per dag och har gjort i flera års tid.. Är deras kroppar nu fulla av arsenik????? Fruktansvärt LÄSKIGT!
Eller vad ska man tro?? Dessa LARM.. Hur mycket ska man bry sig om dem? Hur mycket ska man tro på forskarna?
Kidsen ÄLSKAR verkligen riskakor..  ÄLSKAR! Så kommer jag att ta bort dessa så kommer jag ju få stryk av dem ikväll.....
 Så har det kommit ännu ett larm.. Vi ska INTE dricka FÖR MYCKET vatten även om vi sportar... Alltså vad är detta? Just den här larmrapporten tar jag faktiskt inte ett dugg på fullaste allvar. Jag gör det inte.. Kanske bara för att själv dricker ca 2-3 liter vatten per dag.. Jag har gjort det så länge jag kan minnas och gör jag inte det så överlever jag inte... Men enligt forskarna så är det bättre med uttorkning än att man dricker för mycket vatten.. Jo hjärnan eller nåt kan ju explodera...
För det var en kille i USA eller var de nu var.. Han hade druckit så mycket vatten tillsammans med energidricka att han hade dött.. Då kan man kanske fråga sig istället: Vad innehöll energidrickan??? Precis.. Nej jag kommer i alla fall att fortsätta dricka mina glas vatten varje dag som jag ALLTID gjort! Så de så!
Och jo en sak till.. Ibland kan man undra vad forskarna egentligen forskar på??? Som den där studien som de gjorde, jag tror det var 2010 att snygga kvinnor bara födde döttrar.. Alltså jag vet inte alls vad de snackar om de där forskarna? Vilket jäkla skitsnack alltså...;-)
(mohahaha, skrattar så jag kissar i trosorna. Och nej det behövs inte mycket skratt för det ska trilla ett par droppar där inte;-))
Hej torsdag! Imorgon är det fredag!;-)

6 kommentarer:

 1. Här är rekommendationerna att spola riset innan och låta det ligga i vatten innan man kokar det. Man kan faktiskt dricka för mycket vatten, tror jag hört att en kvinna ska dricka typ 2,7 liter per dag och om du tränar 1,5 -2,5 cups dvs upp till typ 600 ml extra så du ligger ju inom "rätt" nivå så att säga :)

  SvaraRadera
  Svar
  1. Jo det tror jag säkert att man kan! Men jag tror nog ändå att det farligaste är dessa sportdrycker? Vad innehåller dom egentligen???

   Kram K

   Radera
 2. Asså, den där studien att snygga kvinnor föder döttrar måste ju vara sann......
  M v h "mamma till två döttrar"..... Pöss på dig snygging /J

  SvaraRadera
 3. Humh... är jag halvsnygg då, jag som har 2 av varje...? Eller landade jag på " snygg eftersom det var son, dotter, son, dotter... ( varannan alltså...)
  Ha ha ha...
  Helena m.4 ( mittispenaten.blogspot.se)

  SvaraRadera

Tusen tack för din kommentar!