fredag 2 oktober 2015

Hon gjorde min dag, min helg, min vecka! Ja till och med hela min månad faktiskt!

Började dagen med att försova mej.... Telefonen var stendöd när Jonas satte sig i sängen och frågade om inte jag skulle till jobbet?? Klart jag ska och 10 minuter senare kom jag till jobbet 15 minuter innan jag egentligen skulle börja jobba och med hjärtat i halsgropen...
Det är aldrig bra att stressa, speciellt inte på morgonen.. Men till jobbet kom jag trots försovning och med både trosor ut och in och tröjan bak och fram;)
Lyxen att kunna gå hem klockan 12:00 på fredagar! Alltså de är verkligen så sjukt skönt! Nästan som att vara ledig och den där försovningen kändes helt plötsligt som den ägt rum typ för ett år sedan eller nått;)
Så åker jag på systemet.. Så där halvsliten som man kan vara en fredag.... Finnarna kryllade på min haka... Rödvin skulle jag ha och så slängde jag ner ett par öl till min käre make bara för att jag är snäll!;)
En ganska ung kassörska, ny tror jag att hon är! Ja alltså här i byn känner man ju till varandra och vet liksom vem som jobbar vart...;) Men nej henne har jag aldrig sett...
Jag plockar upp mina 3 vinare och 4 flaskor öl och ska betala när hon studerar mej när jag ska betala...
- Vänta lite, säger hon... -Jag måste faktiskt be om att få se din legetimarion innan du betalar!
-Åh, ja de ska du verkligen få göra, utbrast jag!
Hon gjorde precis min dag, min helg och till och med min månad!!
Jag dansade typ ut hela vägen ut från Systembolaget till bilen och kom skuttandes ut till bilen och talade om för kidsen vilken OTROLIGT ung morsa dom har!!!
Fy faaaan va härligt de känns! Att vara 35 år gammal och att få visa leg på systemet! Ja de är verkligen ett halleluja moment!
Detta kommer jag att leva på länge! Jag vet du inte om de berodde på mina gigantiska finnar på hakan, eller att hon var ny i kassan? I vilket fall som helst skiter jag i vilket! För fy Fabian va jag är lyckligt!!!!!!!!!;) Ha ha ha!!! 

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Tusen tack för din kommentar!