torsdag 8 oktober 2015

Föränding!

Det är verkligen kul att se hur kroppen kan förändras så sjukt mycket! Hur elastisk huden egentligen är!
Min kropp har gått upp och ner i vikt så många gånger så jag har tappat räkningen på hur många gånger det är? Men jag vet att just min mage har varit enorm stor 3 gånger under mitt 35 -åriga liv.. Verkligen ENORM!
Huden har töjts ut rejält och det är banne mej ett under att jag inte har ännu mer bristningar (kallar det också kärleksstigar hur fula jag än tycker att de är på min mage... Så kallar jag bristningarna kärleksstigar, så kan jag tycka att dom är en liten gnutta charmiga i alla fall... Dom har ju trots allt skapats pga av att mina älskade ungar legat och spänt ut min mage;-)) på magen än vad jag har...
När jag 2012 gick ner mina 20 kilo i vikt var min mage sannerligen inte vacker att skåda... Det hängde överblivit skinn i massor och magen var som en endaste stor degklump...
Men på dessa 3 år så har kroppen sakta men säkert börjat dra ihop skinnet och krympt den där degklumpen. Det har tagit tid, men det är ändå häftigt hur finurlig kroppen är och att det tar sin lilla tid för den att forma om sig!
Hade jag haft överskott av pengar så hade jag utan att blinka lagt mej på ett operationsbord och låtit en läkare skurit i mitt skinn på magen. Fettsugit lite här och där, skurit av en del av skinnpåsarna (alltså brösten) och flyttat upp mina kära bröstvårtor ett par meter. Japp för så ytlig är jag!
Tänk att ha en helt platt mage, små söta bröst där bröstvårtorna pekar uppåt istället för att hänga nere vid kissemurran! Ja fy bubblan va härligt det hade varit!
Om jag hade varit lyckligare med platt mage och perfekta bröst? Sover Dolly Parton på rygg? JA! Så ytlig är jag!
Men så tänker jag så här! Fortsätter jag att träna så här och sköter maten (ännu lite bättre än vad jag gör idag) så kanske min kropp drar ihop sig ännu mer och skinnet minskar ännu et par cm?!
Fast det tror jag knappt. Jag har fått så enormt mycket fettdepåer under mina graviditeter, liksom fettknölar på hela magen. Så den tanken att min mage skulle kunna bli helt platt utan någon operation är nog bara önsketänkande..
Men ändå liksom! Kroppen är fantastisk på att dra ihop och anpassa sig! Men det tar tid!
Fast å andra sidan så är ju risken att huden kommer bli ännu lite slappare ju äldre jag blir och att brösten kommer hängandes bakom mej när jag går...;-) -Åh där kommer hon som drar på sina bröst mellan benen... *haha*
Ja ja, den som lever få se?! Kanske kommer den där oväntade feta summan på kontot som jag så länge har drömt om! Man ska aldrig säga aldrig och då ska jag banne mej operera både mage och tuttar!

1 kommentar:

  1. Det är nog få kvinnor som fött barn som INTE känner igen ett eller annat av det du skriver !
    Men kroppen ÄR ändå fantastisk, och vad är väl en platt mage mot friska, härliga ungar ? :)
    kram

    SvaraRadera

Tusen tack för din kommentar!