söndag 11 oktober 2015

En soft helg!

Jag brottas fortfarande med den där inre dumma stressen.. Den är bara dum och inte bra någonstans just nu.. Det är lättare sagt än gjort att bara bromsa upp den. Att inte kännas den där konstanta inre stressen som är sååå svår att liksom bara slå av...
Det är inte så att jag behöver vara stressad egentligen... Men ändå bor där en fruktansvärt jobbig inre stress som håller på att äta upp mej. Förstår inte riktigt vad det är? Men jag tror att det är bra att försöka prata om det!
Men den här helgen har jag verkligen försökt att mota bort den! Man måste ju börja någonstans och igår eftermiddags tänkte jag bara på mej själv i massor!;-)
 Jonas tog med hela grabbligan till Jönköping efter lunchen! Lite "mut"presenter skulle inhandlas! Japp har man gjort bra för sig i skolan, så ska man naturligt få något fint för det!
Så jag blev helt ensam här hemma! Tog mej ut på en härlig joggingrunda i skogen! Underbart härlig krispig luft och solen sken helt underbart! Jag sprang 6 km på 35 minuter, men hjälp va tunga mina ben kändes!
 Känslan efter ett springpass är underbart härlig! Att bara få slänga sig på gräset och andas ut!
 När svetten lagt sig la jag en ansiktmask! Mitt ansikte är i lika obalans som mitt inre... Stora finnar över hela fejjan! Men denna gjorde susen! Har ni testat den?
 Den satt på i ca 45 minuter! Den stramar åt rejält och sedan är det bara att böja dra av den!
Jag kände hur all skit följde med masken när jag drog och kände mej så där härligt ren efteråt! Som en liten len barnrumpa!;-)
För er som vill prova på denna, får ni just nu 30% rabatt! Klicka HÄR så kommer ni till deras sida!!
Jag körde fotbad, filade fötterna, målade naglarna och bara satt och njöt! Läste till och med dagens tidning!;-)
Jag tror jag gick ner si så där 2 kilo när jag filade bort äcklig hud från mina fossingar. Fy tusan va jag har misshandlat dem den sista tiden... Dom var vekligen ÄCKLIGA! Jonas sa på morgonen när vi käkade frukost att det såg ut som om mina fötter fått kallbrand.. Ja då förstår ni hur äckliga dom var;-)
 En långdusch med underbart inpackning från macadamia! Åh va jag älskar dom produkterna! Om jag gör reklam nu? Så klart jag gör! Älskar man vissa produkter, så är det klart att dom ska lyftas fram! Har ni inte provat på dessa produkter så är det verkligen på tid att ni gör det!
Och jag provade även en ny olja från maybeuty! Även den verkade superhärlig i mitt torra hår! Men jag måste nog använda den ett par gånger till innan jag kan skriva mer om den!
 Kvällen kom och jag kände faktiskt lugnet inom mej! Så jäkla skönt! Ren och len i hela ansiktet , kroppen och håret!
Jag umgicks lite med min käre make medans han kollade på mobilen och drack vin! Gud så trevligt sällskap vi är numera.. Jo för så är det ofta när vi sitter helt ensamma.. Då sitter vi där och kollar på varsin telefon. Katastrof banne mej.. Nä vi får nog lägga ett förbud på dom där snart tror jag minnsan!
 Jag körde ett långkoka på gulaschsoppa! Åh himmel va gott det var! Alla åt med god aptit! Älskar hösten och värmande soppor!
 Sen la vi oss i soffan och kollade på TV! Så där perfekt slöa! Klockan 22 sov jag gott i soffan brevid Jonas! Alltså det händer typ aldrig att jag slappnar av så mycket att jag somnar i soffan! Men fy bubblan va skönt det är när man kan slappna av så!
Sov 10 timmar inatt och lik förbenat är jag svintrött idag... Förmodligen sov jag för många timmar.. Kroppen är inte van vid så mycket sömn och slapp;-)
Vi gick tipspromenad med massor av härliga vänner! Vi var 8 vuxna och 8 barn och jag tror inte någon fick alla rätt! Men så mysigt att gå tipset på söndagsförmiddagen!
 Efteråt gick vi hem och fikade hos Berg och Martina! Det känns som det varit vääääldigt mycket inkomster den här helgen.. MYCKET gott som kommit genom min mun.. Men gott har det varit... ;-) Jag har ju ändå gjort av med lite energi i form av spring och PW!;-)
 Söndagseftermiddagarna brukar se ut så här... Läxläsning! Läxor i massor som vi försöker göra lite varje dag. Men söndagarna gör vi ännu lite mer!
Nu ska jag sätta mej framför brasan och mysa lite! Är genomfrusen efter en tur ute hos mamma! Har stått ute och skrattat hysteriskt åt alla pilskna fårskallar som stått och juckat hit och dit! Både våra ögon och kidsen höll på att flyga ur våra skallar när den ena fårpenisen efter den andra slank ur deras kroppar! *gapskratt*

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Tusen tack för din kommentar!