lördag 10 oktober 2015

Att peppa sig själv!

Jag har under 5 veckor idag sköt mej extremt bra! Jag har klarat av att avså från en sak som jag aldrig jag trodde jag skulle klara av! Det har varit både kämpigt och jävligt och stundtals har jag kännt mej som en gammal knarkhora som skulle kunna göra allt bara för att få tag på ännu lite mer knark... 
Vissa dagar har jag nästan slitit mitt hår, tänkt att nu skiter jag i det här! Men som den envisa person jag är, så har jag klarat det i 5 hela veckor!
Fy fan va jag är stolt över mej själv! Och återigen så känner jag, man kan klara allt bara man vill! ALLA har viljan, men det handlar bara om att vilja! För när man väl har bestämt sig för en sak! Ja då är det bara att köra stenhårt, trots att det både kan kosta jobbiga och jävligt krokiga dagar... 
Vad är det då som jag har klarat hålla mej ifrån dessa 5 veckor? Ja den hemligheten håller jag nog för mej själv ett tag till... Känner mej inte riktigt mogen att berätta det ännu. Men sen kanske? Sen när det gått ett par månader till! Då kanske jag vågar kliva ut ur min lilla "garderob" och säga vad det är som jag är så himla stolt och mallig över?!;)
Det gäller att puscha och peppa sig själv! Som att ge sig själv lite klapp på axeln och köpa sig själv en liten present!
Det gjorde jag igår efter jobbet! Gick in på vår fantastiskt mysiga lilla affär här i byn,  Tina & översten och köpte mej ett stoooort nytt doftljus för 300 spänn! 
De doftar fantastiskt gott!
Funderar på att göra detta till en tradition! För varje månad som jag klarar att hålla mej från min lilla hemlighet. Varje månad ska jag få köpa mej själv något riktigt fint! Det är ju skitbra pusch ju!;) Köpa sånt där onödigt krafs som man kanske inte annars lägger pengarna på!

3 kommentarer:

  1. Har man sagt A får man säga B.... Kram fining //J

    SvaraRadera
  2. Meeeen då! Man blir ju inte lite nyfiken... jag vill också sluta med något... nåt tips? ;)

    Kram och fortsatt lycka till!

    SvaraRadera

Tusen tack för din kommentar!