tisdag 21 april 2015

Snipp-pung?

Som sagt.. Det är MYCKET snusk och "könsnack" här hemma på grabbarna...
Häromdagen sa Fabian: -Jag har målat en teckning på dagis! En snopp och en snippa, men jag visst inte riktigt VART jag skulle måla pungkulorna på snippan!
Jag harklade mej och sa: -Men du vet väl att tjejer inte har några pungkulor? Vart skulle som sitta i så fall?
Han vred lite på sig och sa: -Men mamma, du har ju 2 kulor som sitter ihop med din snippa! -Va, utbrast jag!
Efter mycket om, men och massor av skratt från mej och Jonas kom vi underfull med att han nog menade mina blygläppar... Ja nu är det ju så att jag INTE går omkring och har en JÄTTESTOR kameltå där i den nedre regionen på mitten av min kropp... Men enligt min kära 5-åring så hade han minsann granskat mej från topp till tå och jo jo minsann, jag hade visst en snipp-pung!
Så kan det gå och ibland vet man inte om man ska skratta eller gråta?;-)
Här ser ni i alla fall en tekning på en snippa och en snopp som min lilla 5-åring gjort! Visst är dom söta!? Dom små kulorna på snoppen ser ut son små fickor och jo om man tittar riktigt noga, så ja då kan man ju också se att snippan fått 2 små kulor ditmålade! Skrattar så jag nästan kissar ner mej*
Snippan och snoppen är ju iallafall väldigt glada, det är ju härligt!;-)

Har man inte funderingar kring snipp-pungar så kan man ju ha funderingar på 80-talet, om hur det var när jag var liten och få känna sig lastgammal i en 7-årings ögon... Som jag berättade förra veckan så kände jag mej lika gammal som en dinosaurie...
Vi sitter hos mamma, vi börjar prata om TV... Ur Alfreds mun kommer: -Men mamma, hade ni verkligen TV på 80-talet när du var liten???
Min mamma skrattade nästan ihjäl sig åt detta.. Och jag då? Nä jag skrattade inte fullt lika mycket... Att mina kära kids kan få en att känna sig så lasgammal, det trodde jag aldrig;-)
Att jag sedan fick visa leg i fredags på systembolaget, ja det väger liksom upp det hela med att mina kids ser mej som en gammal kärring;-)

4 kommentarer:

 1. När mina döttrar gick i lågstadiet kom den ena hem och berättade att det hade funnits femöringar och 25-öringar förr i tiden ;-). Sötnosar!
  Kram J

  SvaraRadera
 2. Hahahhahah alltså de är så roliga!!!!

  SvaraRadera
 3. En liten tanke som slog mig var att han kanske tänkte att dina bröst var pungkulorna :) Det gäller att tänka utanför boxen när man ska klura på vad de små liven menar ibland :)
  Hälsningar Linnea i Bayern

  SvaraRadera
 4. Hahaha! Ja..... Av barn och fullegubbar får man höra sanningen, eller hur var det nu igen?? ;-)) *garv*

  Kram M

  SvaraRadera

Tusen tack för din kommentar!