söndag 12 april 2015

Jag ska påminna dom om 10 år!

I fredags kväll satt vi så här och käkade kvällsmat i lugn och ro! Douglas var på kalas och Alfred hade sin kompis Axel här på besök!
Helt plötsligt kommer vi (eller rättare sagt barnen) in på de där K:ordet.. Ja ni vet, K som i k****a... Hur barn blir till och att man måste vara en kvinna och en man för att de ska kunna bli ett barn... Hela den där spermie och ägghistorien...
Vi dog av skratt, jag ångrar att vi inte spelade in hela diskussion, ni hade dött om ni hört dem!
Alla 3 visste minsann hur man gjorde när man K******e och de visade på sina fingrar hur man liksom gjorde... Och de tyckte de var såååååå äckligt att de inte ens kunde titta på sina fingrar när dom visade (hur snoppen, alltså fingret åkte in i snippan, alltså ett hål mellan fingrarna). Alfred skämdes och tyckte detta var sååå genant, så han gled längre och längre ner på stolen och till slut satt han under bordet och skrattade hysteriskt!
Alla 3 var mycket tydlig med att de ALDRIG kommer att göra något sånt äckligt med en tjej, ALDRIG i hela livet...
Jag lovar att jag kommer att påminna dem om si så där 10 år om de tycker det är lika äckligt att ligga med tjejer då, som de tyckte idag, 5, 6 och 7 år gamla;-)
Vi kom också in på detta hur dom en gång i tiden kom ut ur min snippa.. Då höll de på att kräkas och att Jonas hade sett upp i min härlighet när dom kom ut, ja då dog dom nästan! ALDRIG i sina liv kommer de att vara med på något sådan.. Men som sagt, jag ska minsann påminna de små liven! *skrattar ihjäl mej*
Fabian visste minsann hur man MUCKADE mot en tjej! Jajamensan! -Muckade, undrade vi? -Mucka som i att ge sig in i ett bråk, frågade vi undrande? Nej så här, och så visade han hur man JUCKADE mot någon...;-)
Ja dessa små liv, så mycket skratt de ger och tänk så mycket men ändå samtidigt så lite de vet de små liven!
Jag bad dem kolla på den här filmen nedan hur ett barn blir till... Men icke, de vägrade. De hade sett den en gång förut och tyckte minsann att det var äckligt!
Som sagt, jag kommer att påminna dem. Kommer att stå utanför deras dörrar på pojkrummen och banka i dörren när de ligger där inne med sina tjejer (eller om det nu blir killar, det vet man ju faktiskt inte?) och skratta och skrika och fråga VAD de gör för äckligt därinne... Ja för sånt där snusk skulle de ju aldrig göra i sina liv! *fniss*
Våra 2 minsta små grabbar vet så himla mycket, de kan så mycket mer om just den här saken än vad Douglas någonsin har kunnat och frågat om... Han har liksom aldrig brytt sig om sånt här, men ändå liksom någonstans vetat precis hur allt detta går till, men aldrig tyckte det varit pinsamt eller äckligt att prata om...
Jo och det finns visst ett tecken på K:ordet också... Man rullar liksom armarna om vartannat, lite som en discodans á 90-tal.. De betyder visst att ha sex nu för tiden.. Tur man har små kids som kan tala om detta för sina gamla föräldrar som inte hänger med i svängarna!;-)

2 kommentarer:

Tusen tack för din kommentar!