lördag 4 april 2015

Idag är det ingen vanlig dag!

Nä för idag är det världens bästa Jonas 38-års dag!!
Vaknade framåt 8:15 och Jonas fanns inte kvar i sängen! Självaste födelsedagsbarnet hade gått upp tidigare och hann inte bli firad i sängen som vi brukar! Ja alltså vi brukar ju sjunga, ge presenter och äta tårta direkt på morgonen. Men så blev det inte idag...
Men det blev bra i alla fall! Vi åt en dundergod frukost ihop och sedan tog vi det bara lugnt!
Som den sämsta fru jag kan vara ibland... Hade jag inte köpt någon present till honom.. Jag skyller på att jag inte haft tid och på att jag inte hade en susning om vad jag skulle köpa! Alltså själv hade jag ju blivit vrålförbannad om jag inte fått något paket direkt på morgonen, men han tog det ganska så chill! Han är liksom lite mer vuxen än jag! *fniss*
Jag och Alfred drog iväg på förmiddagen och köpte en present i form av blåa snygga moccaskor från Vagabond! Han gillade dem och blev superglad! Tur det;-)
 Vi har smaskat på god tårta och snart kommer vi även att fira honom med en snaps till påskmaten!;-)
Ha ha, jag bara älskar den här bilden! Gammal är den, ja si så där 21 år minst.. Då såg han ut så här... Långt hår, världens längsta och smalaste ben och ja en chill stil helt enkelt! Verkligen tvärt imot hur hans stil ser ut idag;-)
Grattis världens bästa Jonas, det finns bara en av dej och det är du! Du med hjärtat på rätt ställe! Finns där alltid för allt och alla och ställer upp i ur och skur på alla!
Älskar dej min allra bästa vän!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Tusen tack för din kommentar!