torsdag 2 april 2015

GLAD PÅSK!

Har hämtat hem mina älskade påskgubbar från skola och förskola! Nu tar vi  lång, härlig och välförtjänt ledighet! 4 dagars ledighet! Fy sjutton va härligt att bara umgås! Just nu känns det lite som om alla vi går om varandra.. Ett evigt pusslande för att få ihop allt, men som sagt, nu ska vi NJUTA av ledighet tillsammans!
Det märks att det nu behövs ledighet! Tröttheten är extrem på både stora och små och sovmornar i helgen ska bli underbara!
GLAD PÅSK önskar vi er alla! Nä så klart kommer ni inte att slippa mej över helgen.. Jag kommer så klart att blogga som vanligt!;-)
Men jag tänkte att jag för en gångs skull skulle vara ute i god tid och önska er alla en underbar påsk! Ja för alltså jag är ju liksom lite dålig på detta med att vara ute i god tid med saker och ting, men plötsligt händer det!;-)
GLAD PÅSK!!
Och jag är så glad att alla 3 grabbarna  gick med på att jag fick ta ett kort! När man är 10 och 7 år så uppskattas det inte alltid att mamman i huset får en idé om att de ska sminka sig till små påskgubbar och sedan ställa upp som linslusar bakom kameran! Men se där, utan ett endaste gnäll eller mutning fick jag måla dem till coola påskgubbar och ta ett par kort! Är nästan helt säker på att det kan vara de allra sista påskkortet på alla 3 som sminkade påskgubbar.. Tror nog att det kommer att vara svårare att övertala Douglas nästa år när han är 11 att bli sminkad och fotad som en påskgubbe ihop med sina lillebröder...;-) *fniss*
Nu packa, sedan iväg!! Wiiiihoooo, blåkulla nästa, eller nähä menar förstås stugan nästa!;-)

1 kommentar:

Tusen tack för din kommentar!