tisdag 7 april 2015

Andas...

*phu* Alltså att man varit ledig i 4 dagar och bara gjort nästan inget, ja det fick jag liksom äta upp idag...
Tisdagar är lite kaotiska om man säger så... Alla 3 kidsen har träning och inte i samma by, nä utan i 3 olika byar häromkring Skillingaryd... Man far som en skottspole hit och dit och landar hemma framåt 18:30...
Tur jag har en snäll bror som ställde upp och hämtade Douglas i eftermiddag, annars vette tusan hur jag skulle fått ihop det, ibland skulle man behöva klona sig i 3 typ..
Jag andas lite nu, men känner mej ändå superstressad...
Jag tänkte jag skulle visa upp massor av underbara bilder från våran påsk, men jag känner att jag inte riktigt hinner att sitta ner och fixa med bilder och text, men så klart kommer jag visa dom en annan dag!
Istället kommer ett par bilder från vår Teneriffa resa som vi var på för exakt 1 år sedan! För exakt ett år sedan satt vi förmodligen på en restaurangs och åt kvällsmat vid denna tidpunkten så där brända i skinnet, trötta efter massor av bad och åt och drack gott! Nä då jag är inte bitter inte... Här sitter jag ju i morgonrocken och har ätit lite grillad kyckling till kvällsmat mina kritvita ben tittar ut genom morgonrocken och de svarta håren syns så där extra charmerande på allt de vita... Mysigt liksom;-)
 Vi bestämde typ i helgen att vi absolut borde spara pengar som galningar väldigt snabbt och resa tillbaka dit typ nu, ja helst igår... Jag vill , jag vill, jag vill, jag viiiilll!!;-) Och JA dom andra vill också förstås! Men som sagt, jag ska bara försöka hosta upp lite stålar, dom växer ju tyvärr inte på träden här utanför... Tänk vilken dröm om dom gjorde det! Ja ett pengaträd som man bara kunde gå ut och plocka från när man ville göra något kul! Ojsan va jag drömmer mej bort, det hade jag liksom inte tid med. Fast å andra sidan är det härligt att drömma, hoppas bara vissa av dem slår in;-)
Nu ska jag gå och packa min väska! Huvudstaden väntar på mej i 2 dagar och jag åker redan innan tuppfan själv är vaken imorgon bitti. Innan klockan 5:30 rullar bilen.. Men jag har ju turen att slippa köra, så jag sover väl som vanligt i passargerarsätet.. Jag är förmodligen världens tråkigaste medresenär.. Somnar typ alltid i bilen där den susar fram! Som ett litet barn typ;-)
Men som sagt, jag återkommer med påsken! Nu packa, sedan ska jag andas lite och kanske förhoppningsvis hinna få lite sömn också och umgås med min käre make!;-)

3 kommentarer:

 1. Ja pengar.. Suck.. Jag vill också ha ett pengaträd just nu!

  SvaraRadera
 2. Åhhhhh ja en utlandsresa med sol, bad och tillsammanstid.......

  SvaraRadera
 3. Försök varva ner säger jag. Jag har inte sovit inatt, kunde inte koppla av... Så jag ska nog inte ge råd. Semester i solen däremot, underbart!!
  Kram

  SvaraRadera

Tusen tack för din kommentar!