söndag 12 april 2015

Jag och mina nya brillor, en slags kärlek!

Mina nya brillor är här nu! Dom som jag beställde för ett par veckor sedan! Jag och Douglas åkte in en pyttesväng till Jönköping idag bara för att hämta upp dessa godingar hos smarteys tidigare idag!
 Jag älskar dem! Liksom lite kärlek från första ögonkasst och det känns som om jag kommer att bära dessa mycket mer än vad jag burit något annat glasögonpar genom åren!
Jag känner mej helt plötsligt så väldigt vuxen och i dessa bågar och känner jag mej verkligen klädd, lite som pricken över i:et!;-)
Jag vet att detta må låta konstigt i andras öron, men lyssna läs då inte, men jag känner mej nästan som en karriärkvinna! Hi hi, något som jag aldrig gjort i hela mitt livet! Kanske för dessa brillor med sig lite tur att karriären kommer att ta fart så in i baljan nu! Att de STORA affärerna börjar rulla på som vi nu jobbar på! *håller både tummar och tår stenhårt för detta*
Jag vet, jag vet... Massa bilder på mej och mina nya brillor.. Men jag kunde inte riktigt välja ut bara en bild, så det blev fler.. Nä jag älskar mej inte själv och mitt utseende. Men jag älskar att bli fotad och att hamna på kort, JA jag är en linslus... Kanske älskar jag mej själv och mina selfie i alla fall? Får man göra det i dagens Sverige utan att folk slänger massor av bajs på en och tycker man är knäpp i huvudet? Fast skit samma förresten, jag gör väl som jag vill och tycker i alla fall!;-) *hehe*
Jag älskar när man kan "leka" med effekterna på redigeringsprogrammet. Hur bilderna kan bli så olika beroende på hur man håller kameran och beroende på ljus och om man tar dom inne eller ute!
 Som den här, där håret far iväg med vinden! Mmm, den gillar jag extra mycket!
Jag älskar faktiskt att det har blivit så accepterat med alla dessa selfies som cirkulerar runt! Att alla lägger ut en bild på sig själv, gammal som ung! Mer selfie åt folket! Alla är vi vackra, både på utsidan och insidan! Ja alltså, en del är inte alltid så vackra på insidan tyvärr.. Det ska gudarna veta, men det blundar vi för ikväll och tar det inlägget en annan kväll....;-)
Nu ska jag och mina nya brillor gå och spegla oss lite! Japp, bara för att dom är nya och bara för att jag älskar dem och känner mej fin i dessa godingar!!;-)

4 kommentarer:

 1. Snygga brillor och snygg kvinna! :-)
  Kram M

  SvaraRadera
  Svar
  1. Åh tack snälla Malin!!! <3
   Puss och kram

   Radera
 2. Så himla fina! Älskar den sista bilden på dig. Den är verkligen fantastisk!
  Kramar

  SvaraRadera
  Svar
  1. Tack snälla rara Katarina!!! Puss på dej

   Radera

Tusen tack för din kommentar!