tisdag 28 april 2015

Nä men va är nu detta?

Jösses... Detta är inte alls likt mej att svika mitt kära lilla skötebarn (bloggen alltså) och er med att vara borta så här länge.. Nä vad är nu detta?
Ja vad är nu detta? Jo jag har haft rumpan full av jobb och annat... Jag har andats lite där i mellan och mått som en påse med skit... Feberkänslor, huvudvärk, ond hals och en trötthet som heter duga. Men nu tror jag att jag kommit upp på fötter igen, jo om jag känner efter så mår jag nog ganska så bra nu!;-)
 Fredagen började ganska checkt! Vita brallor och humöret ganska i topp, det var ju fredag!;-) Sedan slog en feberkänsla över mej framåt dagen och när jag kom hem från jobbet somnade jag en stund... Inte lik mej...
 Efter lite vilning väntades det 10-års kals för Douglas hela klass hemma hos en kompis! Vi slog ihop 2 kalas till ett och kompisens föräldrar öppnade upp deras hem för 25 galet roliga 10 åringar!! (Tusen tack!)
Och godis, läsk och snacks gick det åt vill jag lova!;-)
 Packet i massor fick dom! Om jag var avis? Gissa en gång! Tror banne mej jag ska införskaffa födelsedagskalas för ALLA mina vänner! Tänk va underbart att få slit upp 25 paket bara så där och hitta underbara presenter! *fniss*
 Det här med ordning och reda hos 10-åringa? Nja.. Skor och jackor ÖVERALLT! Men är det kalas, ja då är det!
 Vi körde ett hemmakalas, vilket innebär att det inte är så himla strukturerat! Vi körde lite lekar, men mest valde alla ungarna att vara ute och leka och härja helt fritt!
Och jo dom var inne också och brottades lite... Vilda fartfyllda 10-åriga killar som är full av testosteron och som måste få ut det på någotvis.. Ja men perfekt när det finns en brottningsmatta i huset och köra lite kamp mot varandra!;-)
 Fredagskvällen blev inte så sen... Mådde fortfarande som en påse skit och kröp upp i soffan och pustade ut! Och det var inte bara jag som var trött.. Nä de andra i familjen Grunditz också! Kolla in den här stilen, skön!;-)
 Hmmm, alltså VAD är det med killar och hålla handen innanför brallan? Till och med när dom sover? Är det något som ligger i deras natur?? Tänk om vi tjejer skulle sitta med en hand innanför trosan hela tiden, urk!
 Lördagen hade jag lovat mej själv sovmorgon! Ligga i sängen och bara vara! Äsch, tja de gick väl så där bra.. Sov i alla fall till klockan 8... Sedan lite ärenden och vidare till jobbet!
Douglas och Fabian fick följa med dit också! Japp får man ingen barnvakt, nä men då är det bara att gilla läget och lära kiden jobba i tid! Perfekt med barnarbete, som dessutom Douglas älskar! Ja att hjälpa morsan lite på jobbet och dessutom tycka det är svinroligt, bra kombo!;-)
 Ett litet företag som jag jobbar på och då ställer man upp där det behövs och just nu i produktionen och så är man så här snygg! ;-) Operationsläkare kan man tro, men nej salvtillverkning var på dagens att göra!;-)
Efter lite jobb däckade jag ännu en gång.. Sov flera timmar på eftermiddagen och den där feberkänslan var fortfarande inuti min arma kropp... BLÄ!
 Söndagen gick i slöhetens tecken... På eftermiddagen var det gympaavslutning för Fabian och alla gympabarn! Så underbart duktiga och de är så kul att se hur de små liven utvecklas! Och vilken tid alla ledare lägger ner! Sa ju tack för mej förra våren efter måååånga år som ledare och de är klart att man saknar det ibland.. Hade man haft lite mer timmar på sitt dygn hade jag gärna ställt upp.. Men det är bara att inse att man inte kan vara med överallt jämt...
Alltså den här lilla rackarungen... Jag hade gått hela helgen och tyckt det var något som var annorlunda med honom men kunde inte riktigt sätta fingret på vad det var? Det såg jag ju då... Han hade visst "råkat" klippa sin lugg litegrann.. Snyggt;-)

 Stoltaste lilla stjärnan med sitt diplom! Vad ska han nu göra på tisdagar när hans älskade gympa är slut? Oj va han älskar sin gympa!!
 Vädret i helgen då? Nja... Äsch man får inte klaga... Jag är nästan glad att det inte var toppväder med tanke på att jag mådde som jag mådde... Men jag njöt lite, ja annat kan man  ju inte göra när dessa fantastiska träd blommar så vackert!!
 Igår var det först järnet till jobbet efter att ha legat alldeles för länge i min sköna säng och sedan järnet hem och hämta upp kidsen och vidare ner till fotbollsmatchen som Douglas skulle spela!
Våran tur att stå i kiosken igår och det är tur att man har trogna kunder som kommer och köper saft och bulle!;-)
Hela veckopengen gick åt på ett kick där!;-)
 Superduktiga grabbar! 6-0 och de spelade som små kungar!!
 Själv fick jag stå och leka grillkung! Jädrar va de såldes korvar och shit va grym jag är på att grilla korv!;-)
Så där ja, en liten update vad jag pysslat med under helgen! Och JA jag mår som sagt så mycket bättre nu! Det är banne mej bättre att få feber en dag och sedan må bättre, än att gå omkring och må som en hundskit hela tiden.....

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Tusen tack för din kommentar!