torsdag 2 april 2015

På plats där mitt hjärtat hör hemma!

Strax efter klockan 17 rullade vi av gården och styrde oss och all packning (Hur mycket grejer kan man ha med sig egentligen, väääldigt mycket om ni frågar mej, jag har kläder med mej som om vi skulle varit borta i kanske 3 veckor...;-)) mot Mellby!
Vi räknade med att resan skulle gå ganska så smidigt som den brukar göra på si så 1:40 minuter. Medans grabbarna sover gott och jag likaså och med chauffören som lyssnar på poddar...
Men ICKE... Det började med låååånga köer redan bara ett par kilometer hemifrån. En trafikolycka, eller ja det var något med en lastbil i alla fall.. Efter ett tag med myrkrypning till körning var åter igen bilen i rullning och vi kunde styra kosan neråt!
Vårt första stopp blev Burger King där kvällsmaten intogs.. Jag åt en sådan stor hamburgare som förmodligen täckt hela kaloriintaget för resten av den här helgen.. Hej dåliga samvetet, men shit pommes frits va gött de va;-)
Och dom här 3 små ligisterna... Tror ni att dom ville sova när dom väl fick sova? ICKE! Alltså deras bråk och ret höll på att få både mej och Jonas att få gallfeber x1000.. Var på väg flera gånger att slänga av dem i farten.. Öh, alltså nej så klart inte vi skulle slänga ut dem i farten, men ja nästa;-)
HUR kan 3 små barn föra sånt oväsen och retas såååå mycket?
Vi har funderat på att bila neråt Europa i sommar.. Men nej den tanken förblev bara i tanken.. Herreguuud, jag vet inte hur många gånger de frågade om vi snart var framme? Kanske 378 gånger exakt?! Och hur mycket klockan var?  Säkert var 5:e minut...Ja alltså dessa frågor mellan ALLA bråken, då förstås...
När vi närmade oss Halmstad möttes vi av lite vitt på backen i form av nysnö *blää*, men såg hur solen sakta sjönk ner i havet!
När vi kom fram till Mellby sprang jag ner till havet och möttes av denna underbara solnedgång!
Alltså det är nästan så att man får nypa sig i armen så vackert är det! Att det sedan var så kallt att jag höll på att frysa röven av mej medans jag tog korten, ja det är sånt som man får blunda för. Ja för inombords var jag lika varm som solen! Sååå vackert!
Jag älskar vårt smultronställe! Och att åka ner hit precis nu, kunde inte bli lägligare! Är det någon gång som jag behöver andas havsluft, så är det just nu!!
Himlen! Alltså det är nästan så man blir religiös! Kolla in va vackert! Så mäktig vår natur är och så underbart vacker!
Jag lovar att jag ska njuta av dessa solnedgångar varje kväll och kanske om jag är uppe innan tuppen själv, njuta av de vackra soluppgångarna!!
Har precis druckit ett gott glas rött och firat in ledigheten! Jag tror jag ska chocka kroppen rejält och krypa ner i den nybäddade sängen (som svärmor bäddat åt oss;-)) och läsa min bok och njuta av att vara här på den plats där mitt hjärtat hör hemma!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Tusen tack för din kommentar!