onsdag 29 april 2015

Den dyraste klänningen i mina ägor!

Jag älskar att titta igenom gamla inlägg här på bloggen och igår fastande mina ögon på ett inlägg om när min bröllopsklänning köptes!!
För snart 2 år sedan (närmare bestämt den 4 maj, läs HÄR om den dagen) hade jag bokat en tid på Kristana brud och fest inne i Jönköping!
Jag hade tagit med min kära vän Hanna dit och vi skulle ägna hela vår fredagseftermiddag med att frossa i brudklänningar, prova och njuta!
Jag provade 4 stycken klänningar och blev klar på 45 minuter, snabba ryck!;-)
Den modellen som jag har på bilden ovan, ja det var en sådan jag så länge hade haft i mitt huvud, att så skulle klänningen med stort K se ut!
Men tänk, man kan faktiskt ändra sig och vilken tur att jag gjorde det!;-)
Åh jösses, tänk att det snart har gått 2 år sedan alla underbara förberedelse kring bröllopet var, alla förväntningar och alla fjärilar som susade runt i magarna ständigt! ALLT att se fram imot! (Ja alltså dessa fjärilar susar väl förbi någon gång nu också.. Men kanske inte så ofta som de gjorde då vid denna tidpunkt... Ja för alltså att rodda runt ett bröllop med över 70 personer och allt runtomkring, det ger inte bara fjärilar. Det ger också elefanter;))
Jag skulle göra om det imorgon om Jonas bad mej om att få gifta om sig med mej;-) Ja för så underbart är det att få gifta sig! (Nu friade ju faktiskt JAG till Jonas på skottdagen.. Men ja de vet ni ju redan;-))
Jag har ju sagt att vi ska gifta om oss när vi firar 10-årig bröllopsdag och japp, har jag bestämt mej så har jag! Ett nytt bröllop blir det år 2023!!
 Jag vet att jag velade länge om jag skulle ha en slöja eller inte.. Men nä det är liksom inte min stil! Jag körde enkelt och stilrent, mer min stil!
Jag fick för mej igår kväll att rota fram klänningen med stort K som jag bar den 31/8-2013! Har knappt provat den sedan den stora dagen.. Den har liksom bara hängt där..
Det är den dyraste klänningen som finns i mina ägor och som jag förmodligen kommer/kommit att bära.. Den kostade 6000 pix, inget som jag bara hostar upp på en klänning så där bara och kommer nog aldrig att göra heller.. Jo kanske när vi gifter om oss 2023!;-) *fniss*
Den klänning kommer att för alltid finnas i mina ägor, kommer ALDRIG att göra mej av med den!
Jo och så prövade jag den igår.. Alltså då, för snart 2 år sedan var jag *harkel* liiite mer tränad och de där extra kilona satt inte där dom sitter nu.... *stor suck*
*tada* Det var som att dra på sig en kondom där snoppen håller på att kvävas av för trång kondom...  Kunde knappt andas och svår en ful ramsa...
Dra mej baklänges... Den passade ju nästan i alla fall, trots att det fattades si så där 2 dm för att ens kunna knäppa den... *grinar en skvätt*
Ett mål är att få ihop den till vår bröllopsdag om 4 månader! Ja för den där hemska latmasken har ju byggt bo i mej (IGEN!!) och detta mål borde ju få den att vräkas bums?! Eller hur?
I vilket fall som helst så älskar jag den här klänningen och jag längtar faktiskt tillbaka till den där dagen för snart 2 år sedan när vi åkte till brudaffären jag och Hanna och provade klänningar! Fy bubblan va jag är avis på alla er som har en sådan här dag att se fram imot!
Vi ska i alla fall få gå på bröllop i sommar då våra härliga vänner och Douglas gudföräldrar äntligen ska få bli man och hustru! Wiii va kul!!!

1 kommentar:

  1. Åhhhh och jag som var så ful och fel i klänningarna jag provade!!!!! Uschblev så ledsen och besviken. Du var iallafall AMAZING i din.

    SvaraRadera

Tusen tack för din kommentar!