tisdag 8 januari 2013

Små förändingar!

Jag fortsätter leta tapeter till Douglas rum och jag har nog bestämt mej nu vilken tapet de blir! Givetvis får ju han vara med och bestämma, men jag har ändå sista ordet;-) *host* Vill inte att de ska bli för fjantig tapet, för jag vet att jag han kommer att tröttna på den om ett tag...
Där pilasterhyllan satt i Douglas rum såg det ut så här när den togs ner. Inte så snyggt...
Och eftersom att tapeten fortfarande inte är beställd och jag inte riktigt kunde med att se den där gula snutten på väggen. Tog jag saken i egna händer. Köpte ett randigt tyg på IKEA och sydden en lång remsa och satte upp på väggen!
Mycket bättre än den fula gula färgen;-)
Och när jag ändå var i farten med min symaskin så fick det bli nya gardiner till rummet oxå! Köpte dessa ringar på IKEA och gillar dom starkt! Och nej, titta inte på sömmen för mycket, den både hoppar upp och ner, men kappan är ganska rak iallafall;-)
Så fick det även bli en ny matta! Innan hade Douglas både spiderman gardiner och matta. Men nu byttes det ut mot en svart lång och fluffig ryamatta från Rusta!
Nu är det bara fondväggen kvar i hans rum, sen är både jag och Douglas nöjda med hans rum!! Kul med lite små förändingar i rummen!
Nå hur går det då med tapetseringen i Alfreds rum då undrar ni? Jo det gick bra, enda tills rullen tog slut och det fattades ungefär en och en halv våd... Ganska irriterande, JAAA! Så nu väntar vi på att en ny rulle ska komma hem!
Om Alfred är stolt över sitt rum? Åh ja! Spiderman i varje hörn och jag själv är en aning allergisk mot denna mannen. Men vad gör man inte för sina barn!?;-)
Är han nöjd, så är jag oxå nöjd! Hoppas på att denna tapeten kan få honom att våga sova i sitt rum hela nätterna.. Vi försöker tala om för honom att spiderman på tapeten skyddar honom hela natten och att han kommer att sova tryggt hela natten!;-)
Psst, han hade visst bråttom min käre sambo med att få upp gardinstången;-) Upphängena har han visst redan skruvat upp, trots att det inte är färdigt. *fniss*
Färdigbilderna kommer snart, HOPPAS jag!;-)
Psst igen... Jo fönstrena är så där skitiga. Ljuger inte om jag säger att det är 2 (!!!) år sedan jag torkade dom på övervåningen... *skäms och sticker huvudet under armen*

8 kommentarer:

 1. Blev ju jättefint på Douglas rum.

  SvaraRadera
 2. hahaha älskar att han satt upp fästena redan :D :D
  det blev superbra i D:s rum!

  SvaraRadera
 3. har sett att det finns coola tapeter på rusta. värt en koll kanske?

  SvaraRadera
  Svar
  1. Har kollat där, men de var superurplockat i Jönköping:-( Har köpt tapeter där förr, men som sagt nu fanns det knappt några...
   Kram K

   Radera
 4. Rummen blir jättefina.
  Kramen

  SvaraRadera
 5. Riktigt snyggt!! Vart har ni fått tag på spiderman tapeten? Kram från Linda

  SvaraRadera
  Svar
  1. Köpte vi på en färgaffär i Gislaved;-)
   Kram K

   Radera
 6. Jättefint. Och du... 2 år? Det är ju ingenting! :-)

  SvaraRadera

Tusen tack för din kommentar!