måndag 7 januari 2013

Den perfekta matkassen!

Vi fortsätter med våran hemleverans av ICAs matkasse och detta är nog bland det bästa som finns i vår stressade vardag!
En färdig leverans enda fram till dörren på måndagar med massor av påsar fyllda med mat, meny på 5 med olika maträtter i olika former så som kött, fågel och fisk! Inget stressa till affären, ingen mattorka och inte de där EXTRA som alltid flyger ner i kundvagnen...:-/
Idag tog grabbarna imot leveransen när den kom! Det var tydligen väääldigt spännande att se vad det var för matträtter som skulle serveras denna vecka! Upppacknings hjälp av alla 3 kottarna!
Idag serverades köttfärsås! En väääldigt smarrig sådan, en annorlunda köttfärsås så som jag inte skulle ha gjort den! Den smakade verkligen mumma och det märks nu på min mage som står på fyra håll som en fyrkan;-)
Det är väl tilltaget i portionerna. Vi beställer mat för 4 personer och vi äter alla 5, plus att både jag och Jonas har med oss mat till jobben! Så väl tilltaget som sagt, för varken jag eller Jonas är små i maten;-)
Denna veckans meny från ICA kommer (och har) betå(tt) av:

Måndag: Fettuccine med köttfärsås
Tisdag: Torsk med äpple och curry
Onsdag: Minnestrånesoppa och bröd
Torsdag: Kycklingfile med rostade grönsaker
Fredag: Fläskkarrégryta med potatis

3 kommentarer:

 1. Hade ingen aning om att ICA hade matkasse. Där ser man. Kan tänka mig det är skönt att slippa logistiken runt matinköpen och att det blir lite billigare för man inte handlar det där "x-tra" som du säger.

  Ha det fint!

  SvaraRadera
 2. Ser väldigt gott ut! Blir spännande att höra vad ni tycker om resten av veckan. I denna familj bor bara kräsna...så jag får väl fortsätta stå vid spisen å göra storkok för att det ska gå ihop.... MEN någongång kanske vi också vågar testa matkasse! :-)
  Skönt att det gör er vardag enklare!
  Kramar M

  SvaraRadera
 3. Köttfärssåsen ser mumsig ut! Lägg gärna upp recept på det som är extra gott. :)

  SvaraRadera

Tusen tack för din kommentar!