torsdag 17 januari 2013

Fotografering- CHECK!

Flexade ut från jobbet vid 13:30 och åkte hem! Jag hade nämligen bestämt en tid med fotografen Anna som hade i uppdrag av Aftonbladet att fota mej inför kommande artikel i Aftonbladet! En käck tjej från Borås som var proffs på detta med fotografering!! Hon har varit här och fotat mej i över en timme, i alla vinklar som finns. Måtte de bli något bra kort på mej;-)
Det är verkligen skitroligt att bli fotad av en proffs fotograf som talar om hur man ska sitta, stå, upp med hakan, ner med hakan, le, skratta, se fundersam ut och titta in i kameran!
Blixten och ljuset, allt de där som en ammatör som jag är skitkass på....
Jag är ju inte linslus för inte och jag älskar verkligen att stå framför kameran, även om jag kanske inte alltid gör mej så bra;-) Jag lovar dock att jag inte skrattade så här mycket som jag gör på kortet ovan tillsammans med Anna. Nä för där ser jag ju ut som en häst;-) Men vi sa något roligt och så as skrattade vi!
Anna och jag kom att prata om den kommande artikeln och vet ni vad. Hon tyckte precis som jag! Näpp mer kan jag inte säga, men snart får ni ju själva läsa artikeln i tidningen!;-) När den kommer vet jag inte riktigt, men snart hoppas jag!
Det ändrades om här hemma och grejer flyttades hit och dit. Bland annat fick lamporna hissas upp några steg för att inte vara i vägen;-)
Och ser ni fläckarna i taket? Jo då lite julmust från förra året sitter där som Alfred "råkade" kasta upp... Julmust fläckarna har numera fått sällskap av fettfläckar... *suck* Hur gör alla andra barnfamiljer som har det så rent omkring sig? Städa dom jämt? Tycker det är nog svårt att få ihop till en vanlig veckostädning, fast jag verkligen borde städa lite mer grundligt (läs jäkligt noga...)
Nu ska jag åka och hämta hem björnligan från dagis och fritids, så här tyst och lugnt runt mej vet jag knappt när det var sist;-)

8 kommentarer:

 1. Bhu... jag vill oxå fota... JU!
  Psst, vi har ju en rut. Det får vårt liv att gå ihop. Tillsammans med matkasse... :-) Inte dyrt alls. Bara hoppar över ett par latte och några kläder i månaden :-)

  SvaraRadera
 2. Väntar med spänning på artikeln.

  SvaraRadera
 3. Åh så spännande det ska bli att se det sen i tidningen :-)

  SvaraRadera
 4. Säger detsamma , så spännande , får INTE missa detta :)) Lova att säga till nr den publiceras // Kram & god natt Krickan.

  SvaraRadera
 5. Ska bli spannande att fa se artikeln nar det val kommer ut!

  Kram

  SvaraRadera
 6. Klart det blir bra bilder, fattas bara annat! Ska bli spännande att läsa artikeln.

  SvaraRadera

Tusen tack för din kommentar!