fredag 4 januari 2013

Det är kärlek i luften!

Har tillbringat min eftermiddag i Sävsjö badhus med mina små juveler och förstås den stora juvelen;-)
Mitt när jag står där naken(, eller naken och naken. Jag hade ju så klart bikini på mej och det känns ju som att vara naken... Och fruktansvär hemskt. Blek och fet, det är verkligen ingen vacker syn och kombination, de vill jag lova. Det känns som om alla glodde på min kropp. Fast å andra sidan hade dom ju fullt upp och hålla in sina egna magar;-)) plingar det till i min telefon! Ja jag är beroende, men alltså inte så beroende att jag står och kollar den när jag badar. Utan jag tog just då en massa badbilder på mina älskon! Jo och så plingar det till i min telefon och jag ser att det är ett meddelande från min fiiina vän Hanna! I meddelandet står det att nu klockan 15:00 befinner vi oss i kyrkan på bröllop, deras egna förståss!
Jag blir så glad att jag fällde en tår! Mitt där under badhusbesöket med hundra skrikande barn omkring mej, naken och fet kommer det massor av underbara glädjetårar och jag känner att det är kärlek i luften!!!
Jag är såååå glad för deras skull (Och Hanna tro inte att du kommer ifrån fru hippan. Beas var bara en liten light version jämfört med hur din kommer att bli;-)) och så klart är jag sååå avis på dem! Nu jäklar är det jag som tar tag i detta med bröllopsplanering! Kanske ska vi ändå göra som våra fina vänner, och rymma?!;-) Eller nej, jag älskar ju uppmärksamhet, så nej att rymma är inte riktigt min grej.
GRATTIS älskade vän nu har du blivit FRU GRÖNLUND! Grattis Mathias som fått denna vackra människa till din fru, denna fina människa med världens största hjärta! Massor av kärlek till er och vi ser fram imot bröllopsfesten;-)
Puss och kärlek i massor till er!!
(Psst, hoppas att det var ok att jag snodde era instagram/facebookbilder?;-))

3 kommentarer:

  1. Åhh va härligt !!
    Bröllop är FANTASKTISKA och jag önskar att jag fick uppleva båda minamöhippor och själva bröllopet igen !! Vad tror du - kan man gifta om sig typ vart 5:e år med samma man och få alla roligheter på köpet ?

    Jag tycker absolut du ska börja planera ! Oavsett HUR och när man gifter sig så är det UNDERBART ;)

    Kram

    SvaraRadera

Tusen tack för din kommentar!