lördag 5 januari 2013

Årskrönika, del 2!

Bättre sent än aldrig, men här kommer del 2 i min årskrönika! (Del ett hittar du HÄR!;-))
JULI
Vi kuskade runt väldigt mycket i juli månad! Vi tillbringade måååånga timmar i vår bil och åkte runt mycket i Sverige!
 Jag åkte till Göteborg och hälsade på finaste Camilla! Hon bjöd med mej på Madonna konseren och vi gick in på VIPen! En underbar kväll i underbart sällskap! Dock bjöd inte alls Madonna på någon dunder konser, men vem bryr sig, vi hade ju såååå roligt iallafall!
Det vankades 30-års fest för bästa Hanna! En super rolig kväll som minsann visade sig dagen efter, eftersom att jag blev liggandes i sängen mer än halva dagen...
Vi åkte ner till stugan och höll på att regna bort... 5 ynka soldagar hade vi på semestern... Så fort det höll uppe rusade vi ut och njöt av den svenska sommaren! Jo den svenska kalla och regniga sommaren, måtte denna sommaren bli bättre!!
Det var snålt med turer i joggingspåret.. Någon tur lite då och då, men inga längre sträckor... Men bättre än inget!
Mot min vilja beställdes det en klipptid och Douglas klippte av sitt långa fina hår! Resultadet, jag fick en ny snygg pojk!
 Vi åkte upp till Malung och gick på dansbandsveckan! Hade inte varit "hemma" på 3 år, så ny var det verkligen dax för det! Och guuuud så roligt vi hade!!
 Fortsatte till Värmland och besökte min fina mormor och morfar! Ständigt denna klump i hals och mage varje gång som jag lämnar dem. Är det sista gången som jag träffar dem?
Vi firade 10 -årig förlovningsdag med 3 rätters och mys! Dock hade Jonas glömt bort våran dag, så jag och barnen gjorde allt detta i smyg och överraskade honom!
Vi åkte till Varberg och tillbringade några underbara dagar hos min pappa med bad, sol och kvällsmaten på klipporna! Såna där dagar som man stoppar lååångt in i hjärtat och tar fram en trist och grå dag!
Vi avslutade juli med att åka med underbara vänner ner till skånelandet och "campa" och gå på Tosselilla! Ett härligt lekland, dit vi nog även kommer att åka även denna sommaren!!
AUGUSTI
Vi åkte ner till stugan en sista gång och hade några helt underbara soldagar på stranden! Vi njöt och sög åt oss av de fantastiska solstrålarna och den härliga stranden!!
 Vi hade dejt med fina vänner! Bubbel och såååå god mat!
Jag började sakta men säkert hitta tillbaka till min träning igen efter att träningen legat nere nästan hela sommaren! Nu skulle korven minsann bort från magen!
 Douglas började skolan! Så duktig och så fin och skolan går som en dans och han älskar att vara där!
 Fru Bitch besökte mej allt för sällan och jag var på konstant dåligt humör.....
Fabian trillade på cykeln och slog sin läpp väldigt illa... Hans små tänder klarade sig lyckligtvis bra. Från och med den dagen blev han nappfri och har inte frågat efter den en endaste gång sedan dess!
Vi tog vårt alldra sista dopp för året! En hälig sen kväll i slutet av augusti! Ljumna vindar och värme i luften, aj löööv!
Jag klarade min allra första mil i mina löpardojjor! Aldrig förr hade jag sprungit en mil och det gick sååå bra! Om jag var grymt nöjd med mej själ? Åh JAAA!;-)
Jag sökte jobb för brinnande livet... Jag höll på att gå ner mej helt. INGEN ville ha mej jag gick hemma på dagaran som ett vandrande lik... Tränade och grät var ungefär så mina dagar såg ut...:-( Jag åkte runt till massor av företag, men nej vi har inget jobb var svaret jag fick...
Fabian hittade på en massa bus hela tiden... Ibalnd visste jag inte om jag skulle gråta eller skratta? Det ena hysset var banne mej värre än de andra...
Jag och Jonas gick på dejt! Inte alls ofta det händer. Mat och bio och vi har lovat oss själva att vi från och med nu ska bli så mycket bättre på att göra dessa dejter!
Vi avslutade augusti månad med att åka till skogen och plocka bär och svamp! Så mycket svamp och bär vet jag inte om vi hittade. Men vi hade det sååå mysigt där i skogen och fikade, slogs med knott och såg en älg springa på vägen!
SEPTEMBER
Jag kände mej i god form och gick på gymmet minst 4 gånger i veckan plus löpning! (Ignorera dock mina stubbiga armhålor...;-))
 Jag ställde upp som "modell" till ett reklamjobb till grannbyns affär, People!
Kändes som världen var upp och ner vänd... Allt gick imot mej och jag visst inte om jag hade fötterna upp eller ner... På jobbfronten sög det och ingen nappade på mina ansökningar...
Fabian hade ständiga raseriutbrott... Arg var bara hans förnamn... Trots trodde jag, men nej nu vet jag inte för det håller i sig ännu och nu är han ännu argare än här på bilden...
Det här SMSet får tala för sig själv... Kan säga att det kostade för honom den kvällen, en ny klänning för mej;-) Kostar det så smakar det och tjänster ger gentjänster liksom;-)
Jag blev med jobb! JAG BLEV MED JOBB!!!!!! Tack vare min fina vän Viktoria så blev jag med jobb! Underbar känsla och jag älskar mitt jobb och mina underbara arbetskompisar!!!
Sprang mitt första lopp som vuxen. Hela 2,5 km;-) Men ack så roligt det var och det var där jag bestämde mej för att anmäla mej till ett annat lopp, ett liiite längre;-) Ännu har jag inte anmält mej, men ska göra det nu! *pepp*pepp*
Fabian och Alfred badade utomhus i våra vänners stuga! Så mysigt och ett perfekt sätt att avsluta september månad på!

Och eftersom att jag visar såååå grymt mycket bilder (ja jag har lite svårt att välja ut bara några) så kommer det en sista årskrönika ikväll eller imorgon!

2 kommentarer:

  1. Härlig sammanfattning på ett händelserikt år

    Kramar Big Sis

    PS. Snygg bild på oss två, tror att Lövet hade baxnat om han sett det;)

    SvaraRadera

Tusen tack för din kommentar!