torsdag 3 januari 2013

Galet irriterat...

Hade tänkt bjuda på bilder och ja så klart text som vanligt... Men något är fel på bloggen? Jag kan inte lägga upp bilder och som den sämsta datanörd jag är, blir jag bara galet irriterad och bloggar från mobilen istället och ja så klart blir ju inte bilderna och texten så roliga när man inte kan lägga in dem i rätt ordning. Fuck... Någon som bloggar och har samma problem? Så hjälp mej!
Iallafall när jag kom hem från jobbet hade Jonas börjat röja ut julen! Redan tänker ni? Underbart jublar jag!
Vår gran hade inte ett barr kvar på sina grenar när den flög ut genom balkongen... Nej helt naken blev den och jag undrar vad vi gör för fel med våra granar som inte trivs hos oss? ;-)
Allt jul är borta och lika mysigt som det är att plocka fram den. Lika skönt är det att plocka bort den och plocka fram allt vårligt och köpa nya fina blommor! De blir så mycket fräschare och finare! Och när jag städar så är allt upp och ner, som här på bilden, grejer ÖVERALLT...;-)
Och när Jonas städa så gör han det ordentligt vill jag lova! Jag är väl lite mer städa på ytan, medans han går lite mer in i djupet... Tvätt av soffa... Har inte tvättat överdragen sedan soffan var ny och det är 8 år sedan... Äckligt säger ni! Jodåsåatte säger jag!;)
Så här *host* fräsch var vatten i maskinen...
Känner att ett fruktansvärt dåligt humör är på väg att bombardera min kropp. Måtte detta med att överföra bilder lösa sig snarast! Det är inte roligt att blogga utan bilder, då kan de fan vara...:( Så hjälp med någon data kunnig därute!!!
Och jo jag doftade på hyacinten lite extra innan dom åkte mer i soporna... Ett år till nästa gång denna ljuvliga doft når min näsa!;)
(Ser ut som om jag har något annat i min mun *fniss*;-))


Fina vårblommor står nu i vårt kök och är så där extra fina!
Fuck igen... Nu är jag riktigt arg när det inte ens går att lägga in bilderna riktigt heller... *skriker och sliter mitt hår*
Jag som hade tänkt bjuda på del 2 på årskrönikan... *morr*7 kommentarer:

 1. Åååå gött att få undan julen! Lyllos!! Här har jag lovat barnen att det ska få vara kvar ett tag till...suck... Men snart så! :-)
  Trist att det inte funkar med bilderna...:( Jag hoppas de snart kan komma med en BRA app att blogga från, där man kan ordna med bilderna och bestämma själv hur det ska se ut... För att blogga med iphonen är under all kritik tycker jag...:(
  Kram kram å njuuuut av ditt fräscha våriga hem! :-)

  SvaraRadera
 2. Nya blogger-appen till iPhone suger verkligen vad gäller inlägg med bilder....:/

  SvaraRadera
 3. Du ska inte slänga hyacinterna, spara dom och sätt ut i blomsängen till sommaren så blommarna dom nästa vår, det gör alltid jag;-)))
  Puss/mamsen

  SvaraRadera
 4. Oj vad hände med granen... Som jag minns det skaffade vi vår gran innan er och vår är lika grön ännu... Kändes lite synd att slänga ut den. Men vi gjorde verkligen inget specielt med den. Gav den vatten varannan dag typ. Tror det finns bra granar och dåliga granar. Jaja nog om det. Fräscht sofföverdrag! ;-) kram

  SvaraRadera
 5. har du testat fr en annan browser? alltså om du använder chrome nu, testa mde firefox eller ie.
  annars kan du alltid testa draft.blogger.com, det användr alltid jag :)
  säg till om du inte får det att funka så kan jag försöka hjälpa dig mer.
  du kan maila en skärmdump vad problemet är så kan jag kika.

  SvaraRadera
 6. Har haft problem istället med mobilappen jag. Men med ny mobil och nyinstallering av appen så funkar det igen. Jippi!

  Skall handla hem lite tulpaner på söndag när ja gkommer hem igen för att få en liten förkänsla av våren tänkte jag. Ser härligt ut!

  Trevlig helg!

  SvaraRadera
 7. Stoppa mer hyacinterna i jorden i vår istället. :)

  SvaraRadera

Tusen tack för din kommentar!