fredag 11 januari 2013

Kanske något att testa?

Nå vad tror ni om detta? Kanske värt ett försök iallafall? Fast å andra sidan tror jag inte att tänderna gillar att bli sköljd i sockervatten? Fast å andra sidan gör dom ju det när man äter godis och sötsaker... Kanske värt att testa när suget är som värst i kroppen!? (Tack Jenny för tipset!;-))
Underbara FREDAG är här och ingen är gladare än jag! En hel helg med oskrivna blad och jag tror att jag ska fixa hemma, äta gott och umgås med familjen! Sen får vi se om något annat roligt dyker upp!;-)
Vi har fått snö inatt, så kanske kan äntligen barnens vinterredakap som de fick i julklapp användas!!

6 kommentarer:

 1. Innom for å ønske deg en god helg :-)

  SvaraRadera
 2. Du har helt rätt vad det gäller tänderna....Man kan stoppa något i munnen max 6ggr/dag om man inte vill ha karies. Och då räcker det att man tar en vindruva tex för att det ska räknas som en gång. Sen väljer du ju själv vad du vill göra med dina 6ggr....OM du nu inte vill ha karies förstås ;)

  SvaraRadera
 3. Finns de som säger att det hjälper att borsta tänderna, det kanske är bättre? ;-) Krom ska också vara bra - och proteiner. Ha kokta ägg klara och ta till, det kan också hjälpa! Ha en skön helg!

  SvaraRadera
 4. Usch!
  Köp krom-tabletter istället. De funkar bra mot sötsug!

  Kram

  SvaraRadera
 5. Men alltså upphör inte ditt sockersug om du håller uppe i en vecka? Jag har inget sötsug längre. Det existerar liksom inte.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Nej, är man en sockerhora så är man... Förra året åt jag inte godis eller annat sött på 3 månader och ändå fanns ett konstant sötsuget... Jag är inte som alla andra, men de visste vi ju redan;)
   Kram K

   Radera

Tusen tack för din kommentar!