torsdag 3 januari 2013

Ni är sååå söta!

Jag tänkte inte så mycket när jag la upp bilden igår, men ju längre kvällen gick ju mer ångest fick jag... Jaha nu kan hela svenska folket se mej "naken". Men så tänker jag om när jag läser alla era söta kommentarer! Dessa kommentarer får mej motiverad och puschad och jag hoppas att jag peppar er med mina "nakenbilder"!
Varför ska de egentligen vara så hemskt att visa upp sin kropp? Egentligen? Nej nu tänker jag istället om. Nu har jag visat den nakna sanningen för er och då får jag liksom lite mer press på mej att visa upp min "nya" kropp för er om 4 månader! Om 4 månader är det maj månad och förhoppningsvis kan jag visa upp en mer vältränad kropp. Denna gången ska jag inte stirra så sjukt mycket på vad vågen visar. De kan lätt hänt bli lite livsfarligt i min hjärna när jag stirrar mej blind på vågens siffror om och när det inte händer något. Nej ett nakenkort is da shit tror jag, den nakna sanningen liksom;-)
Åter igen, TACK för alla era söta kommentarer! Jag älskar när ni kommenterar!;-)
Några mer som är extrem söta är dessa små prinskorvar. Så här såg dom ut igårkväll när de somnat tätt intill varandra och håller varandras händer! Tur att de iallafall kan vara sams när de sover, för sams när de är vakna är just vad de INTE är...
Och tur att Fabians älskade mobiltelefon med spider man ligger tätt intill dem, hans lilla trygghet;-)

4 kommentarer:

  1. Hei, så fint bilde :-) Ha en fin dag :-)

    SvaraRadera
  2. Fina barn du har jag vet barn är de bästa som kan hända en i detta liv.

    SvaraRadera

Tusen tack för din kommentar!