tisdag 1 januari 2013

Helt plötsligt barnfria!!

Dagen efter nyårsafton har alla i familjen varit lite extra trötta och tjinkiga. Ja så klart inte jag då som alltid är pigg och glad... *host* *harkel* *fnissar lite nervöst*
Vi har varit ute på promenad, tittat på brandbilar, fikat hos fina vänner och ätit lunch i form av pizza klockan 17:00... Jo för äter man frukost klockan 12, så blir ju själva lunchen lite förskjuten oxå;-)
Vi kom liksom lite på idag att vi visst skulle jobba imorgon jag och min käre sambo... Så iväg med dom till mormor och farmor där de ska sussa inatt och vi har nu haft hela kvällen för oss själva! Vi har spenderat den i sängen och nu ska vi se på film! Lövlie!
Alltså enligt bilden ovan så vet jag inte om Jonas njuter så där jätte mycket av min puss? Det ser iallafall inte ut som det;-)
Jag har ätit choklad och några chips... Nu var det banne mej det sista på väldigt länge! På måndag börjat mitt nya liv och jag ska säga hej till beach 2013!;-)
Men ack så god chokladen var vill jag lova! Sockerhoran som satt på min högra axel jublade när chokladen kom in i min mun, medans nyttighetshoran satt på min vänstra och fick ångest och fräste och spottade på mej...
Nu ska jag njuta av lugnet och en härlig film. Sen hoppas jag att Mr Blund behagar att komma och besöka mej så att jag får sova gott inatt!

1 kommentar:

  1. Du är så himla duktig. Det klarar du lätt!

    God fortsättning på det nya året.

    Kram/Madde

    SvaraRadera

Tusen tack för din kommentar!