lördag 19 januari 2013

4 grymma och tuffa pass och en föreläsning!

Klockan 7:00 ringde alarmet på min telefon och jag steg upp och var sliten som en jagad kanin... Energin var som bortblåst och jag undrade hur i hela världen jag skulle ta mej igenom denna dagen som skulle gå i träningens tecken?!
Men efter bara några minuters tränade kom den underbara energin in min kropp och svetten sprutade från min kropp!!
4 grymma och tuffa pass har jag kört idag i form av; bodyjam, bodycombat, suprise pass och CX work och så lite strectch på det! Grymma pass och jag lovar att min kropp kommer att vara stelare än en 100 åring imorgon;-)
Även en förälsning klämdes in med kost och träning som tema så klart!! Mycket bra info som jag stoppar långt in i min hjärna och som jag kommer att plocka ut lite då och då!
Fina Hanna och jag innan alla passen, lovar att färgen och smiket försvann efter dagen som gick. Borde ha tagit ett efterkort på oss efter dagens slut;-)
Nu är jag så trött så att jag nästan dör en liten gnutta;-) Men fy bubblan vilket roligt convent de var idag! Älskar såna här träningsdagar! Mer covent år folket;-)
Förresen, 150 grymma tjejer var det som var på conventet och en kille;-) Inte alls illa pinkat av vår lilla by!
Som sagt, jag känner av alla dessa pass som jag kört idag och jag undrar hur i hela världen jag ska ta mej upp ur soffan nu när jag satte mej ner?
Ja för ur den måste jag för jag luktar visst inget vidare enligt min kära familj... *harkel* Men de står visst bastning och middag hos goda vänner ikväll, så jag hinner nog blunda 2 minuter innan det åter igen är dax att ge sig ut i den smällkalla vintern!
Jag gjorde en scaning av kroppen oxå, men den berättar jag mer om en annan dag, för nu måste jag bara blunda lite för att hitta ny energi så att jag orkar dricka lite vin ikväll! *he*he*
Mer bilder från dagen hittar ni HÄR!

6 kommentarer:

 1. Åååhhh! Combat är min favvo!

  SvaraRadera
 2. Gu karro det låter som en klockren dag och jag blir på super bra humör av att bara läsa om din dag idag! För att inte tala om hur träningssugen jag blir:)! Synd att man ska va så förbaskat lat ;)! Jaja det kommer väl!
  Hejja dig som gick dit trots trötthet!
  Kram

  SvaraRadera
 3. Klart du orkar dricka vin. Åtminstone ett glas ;-) Jag är ingen klassgymmare så därför var jag inte där men det är verkligen en kanongrej de ordnar!

  SvaraRadera
 4. Skojigt med ett träningsevent.
  Kramen

  SvaraRadera
 5. Visst var BodyCombat kul.
  Jag är helt fast, kör 2 ggr i veckan med hopp om bra flås och fastare armar ;)
  Kram

  SvaraRadera
 6. Det låter som en underbar dag! Jag har aldrig varit på något sånt convent, men det låter jätteskoj.
  Kram

  SvaraRadera

Tusen tack för din kommentar!