lördag 12 januari 2013

Rastlöshet och morgonpigga barn...

Klockan 7 vaknade grabbarna och tyckte de var morgon... 100 knyck direkt på morgonen, upp och hoppa ur sängen, i med frulle och skickade iväg Dudde på träning! Vem har sagt att de ska vara lugn och ro på lördagsmorgonen med lång skön sovmorgon?
Jag höll på att sätta mitt morgonkaffe i halsen.. Ja mer kan jag inte säga mer än att jag fick reda på den största hemlisen av dem alla....
Så klart kan jag ju inte berätta denna hemlisen för er, hemlisar är till för att hållas och jag skulle aldrig avslöja en hemlis när jag lovat att inget säga!
Jag hatar när folk far med osanning och sprider en hemlighet... När en fjäder har blivit till en stor jävla gris liksom.... När folk vet mer än vad än en annan vet om sig själv liksom... *muttermutter*
Kan bara tänka mej vad folk här i byn "vet" mycket om mej, ja iallafall vad de tror sig veta om mej;-) Ja jag låt folk få prata om de roas av det.... Och där gled jag in på något helt annat ämne...;-)
Idag är jag rastös... Kanske bord jag hoppa ur denna morgonrock och göra något vettigt av dagen, så som att måla klart trappan, köpa tapeter, rensa i garderoberna eller gå ut och gå? Ja ja den som lever få se, men denna rastlöshet som bor i min kropp måste ut snarast!
Och ja det är Alfred som kom som en liten blixt när jag tog kortet och visade så klart rumpan;-)
Just nu går denna underbara låt på repit här hemma... Ungaran skriker av galenhet att jag spelar så högt och tycker att jag ska sätta på en annan låt någongång;-)
Lyssna och njut på den gamla godingen av Petter!

3 kommentarer:

 1. Ha en mysig lördag Karro!!
  Folk pratar mer än gärna om än det ena och än det andra. Men alla så vet de oftast vad som är sanning eller ej!

  Kram

  SvaraRadera
 2. Skönt att höra att det finns fler som har det precis som hos oss ;-)

  SvaraRadera
 3. Hemlisar är väl bland det mysigaste som finns...! :-)
  Och sååå spännande med artikeln i aftonbladet!!! :-) Jätte kul!!!
  Hoppas din lördag blev fantastisk!
  Kramar!

  SvaraRadera

Tusen tack för din kommentar!