söndag 22 maj 2016

Rena rama lyx för både kropp och själ!

 Igår efter lunch körde jag ut kidsen till mamma. Eller nä vi hämtade mamma och så körde dom ut mej till Hooks herrgård! Så grabbarna har sovit hos henne inatt! Bra för både oss och dom att komma ifrån varandra lite...
Jonas och hans kollega Johan hade suttit och jobbat hela dagen där, så jag och Johans sambo Cecilia joinade upp dem på eftermiddagen!
Jag kom lite tidigare, så jag passade på att få lite egentid och egenvård på gymmet där!
 Fantastisk utsikt och 4.4 jobbig kilometer blev det på bandet! Att det är skillnad på att springa inne på ett band och ute.. Det gäller att ha pannben för att palla stå och springa på ett band, tveksamt om jag har det;-) Fy fan va tungt det var...
 Satans jobbigt under tiden, men förbannat skönt efteråt! Sedan styrketränade jag 45 minuter! En perfekt start på vad som skulle komma skall!
 Jag mötte upp de andra 3 och hoppade i den varma poolen! Fantastik härligt för både kropp och själ!
Vissa somnade också.. Inte jag.. Kan inte riktigt gå ner så mycket i varv, trots att jag absolut borde göra det...
Så klart smygfotade jag honom.. Och JA, jag kommer få fan för att jag lägger ut den här bilden. Men lever man med en bloggerska, ja då gör man;-)
 Badade, myste, vilade, slappade, drack lite vin, bastade och så badade vi lite mer! Hur underbart är inte detta för både kropp och själ?! Rena rama lyxen för både kropp och själ! Sånt här behöver man verkligen ibland! Tid för återhämtning!
Så fantastik miljö där ute!
Det är så bra, för det ligger bara ca 3-4 mil hemifrån! Man behöver inte fixa med övernattningar, bilköringar på flera timmar och andra såna där måsten... Bara komma dit på 25 minuter och hem igen när man vill och känner för!
Klockan 20 var det dags för middag! En 5-rätters! Alltså jag dör vad gott och så lyxigt!
 Och på frågan om det var gott? JA!! Herregud, smaklökarna dansade inuti munnen!
 Det var inte bara 5-rätters middag vi åt. Nej vi drack också 5 olika viner till alla rätterna! Sååå goda viner!
 Vi fick ett bord med utsikt över skön! Så vacker utsikt så man nästan får nypa sig i armen!;-)
 Det var fullt i resturangen, fullt av 60 plussare och golfare.. Herregud va de kunde prata, skratta och hålla tal... Banne mej så att det är så att 60 plussare är mycket värre på att höras än oss "ungdomar";-)
Nä jag vet, det ser inte så fullt ut.. Vid 23 började de flesta gästerna att gå. Då hade vi suttit i 3 timmar och käkat middag!
Kvällen till ära såg jag ut så här! En mysig klänning från H&M som jag köpte i fredags för 149 pix och ett par snygga bruna höga skor även dom från H&M för 299 riksdaler! Smycken glömde jag hemma.. Eller så packade jag ner dom i något barns väska? Jag vet att jag höll i dem, men nu hittar jag dem inte.. Förvirrad? JA!
Klockan 00 kröp vi ner i sängen, nöjda, glada, mätta och utvilade och somnade som stockar!
Den här dagen kommer jag att leva på länge! Man behöver lite sån här lyx ibland mellan varven! Lyxa till det helt enkelt!
Kände redan när jag vaknade att jag var mer utvilad och kände mej mycket piggare och starkare! En PW med min man på nästan 9 km gjorde den här dagen perfekt! Har fått massor gjort under dagen! Vädret är ju på topp och man vill bara vara ute och tanka energi och njuta av de härliga strålarna som solen ger! Fixa i trädgården, pilla lite här och där!
Njuta bör man!;-)

1 kommentar:

Tusen tack för din kommentar!