fredag 13 maj 2016

Första doppet!

Vilken helg vi hade förra helgen! Rena rama sommaren ju... Där och då ville man ju bara stanna tiden och hoppas på att det var semester på riktigt... Men nja, det gick ju inte. Men vi hade i alla fall en underbar helg med strålande sol och 20-25 graders sommarvärme!
Som den positiva människa jag är (Jonas kallar mej ju inte positiva monstret för inte liksom) så tänker jag så här: Vad det här sommaren som vi fick? Kommer vi att få en härlig och fin sommar? Eller var det här allt? Ja ja, jag veeet! Man ska vara positiv och JA jag är det! Lovar! ;-)
 Barnen började redan på torsdagen att de ville bada! Jag tyckte det var lite kyligt i luften, men lovade att vi nog skulle hinna bada innan vi åkte hem...
På fredagen gick vi ner till havet! Alfred och Fabian tog till och med sig snorklingsutrusningen! Dom va i alla fall positiva! Ha ha!;-)
Älskar förövrigt de översta fotot där bröderna går hand i hand!
 Ungarna bara slängde sig i vattnet och låg där i säkert 20 minuter...
 Själv frös jag nästan ihjäl bara genom att doppa fötterna... SVINKALLT! Det var som att få 2 betongfötter på sig när de hade varit i vattnet.. De sas att det var 14 grader. Men det tror jag inte på. Snarare max 10 grader. Isen hade ju för bövelen nyss släpp;-)
 Så här skulle det alltid vara på stranden jämt... Folktomt. En hel strand nästan för oss själva!;-)
 Efter mycket om och men fick de till slut med Jonas i vattnet... Han hann knappt doppa sig förens han kom upp igen... Jo då, grabbarna de låg kvar där och snorklade efter småfiskar... Seriöst, har inte barn någon känsel? Eller är det så att ju äldre man blir, ju mer bardkruka blir man?
 Det var långgrunt.. Ganska så skönt, då har man lite bättre koll på sjöodjuren;-)
HEEEELA helgen tjatade barnen att jag absolut måste bada, ja eller i alla fall ta mej ett litet dopp... Jag vägrade, ja för jag kände mej ju lite snorig i näsan. Så nä det kanske skulle vara dumt att spä på snoret då;-)
Men ja, på söndagen var det ju nästan 25 grader i luften och svetten sprutade från min varma kropp.. Jag sprang i och doppade hela mej och höll på att frysa ihjäl. Satan i gatan va kallt det var... Brrr...
Jag köpte en ny bikini på KappAhl! Till och med Jonas tyckte det var dags för min gamla bikini att gå i graven. Då förstår ni att det verkligen var dags att kassera den;-)
Älsk på denna! Och såå skön! Håller brösten på plats, även om man drar ner banden från axlarna!
Har ni badat iår?;-)

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Tusen tack för din kommentar!