tisdag 10 maj 2016

Pausad...

Under flera dagar har jag varit pausar... Ledigheten var välbehövlig, jag behövde pausa från allt! Bara vara med med själv, familjen och lugnet!
Pausa från allt och hela världen! 
Därav min frånvaro här på bloggen!
Man behöver det ibland! Men jag lovar att jag ska berätta vad vi gjorde en annan dag!;)
Livet alltså! Japp de va ungefär så här mina dagar såg ut i helgen! Långa och lata! Tid för återhämtning både för kropp och själ!
Virrvarret inuti in kropp la sig en stund, och jag försöker behålla de där lugnet och mota bort virrvarret i bröstet! Det går, men, det är svårt..
Ångesten som välde över mej i söndags när bi skulle åka hem... Hua, den skojar man inte bort.. Älskar verkligen vårt smultronställe!
Jag känner mej så vuxen.. Ja alltså det borde jag ju vara med min ålder på 36... Men nja, man gör sig inte äldre än vad man är och jag hoppas och tror att jag kommer känna mej evigt ung! *fniss*
Vuxen när jag står här på vår baksida och vattnar alla blommorna på kvälls kvisten, drar in den ljuvliga doften av hägg, nyslaget gräs och hör hur fåglarna kör en underbar konsert för mej! Livet alltså, så fantastiskt härligt! Precis där känner jag mej så pausar, så rofylld, så ja jag vet inte? Finner inte riktigt ordet för hur jag känner... Fridfullhet kanske?!
Pausad! Ja från mycket.. Pausar tiden lite, är med mina älskade kids som jag känner får så lite tid med mej... Vi bara är!  Så lite som krävs.. Är ute i trädgården.. Vi ser och vi här varandra! Pausar från allt..
Idag var vi på fritids! Öppet hus för oss föräldrar och syskon!
Fika, tipspromenad och mys! Så lite som krävs, men såååå uppskattat från oss❤️
Mina barn har verkligen väääärldens bästa pedagoger och lärare på både skolan, fritids och förskolan!
Nu ska min pausade kropp gå och sova! Min arma lilla kropp som jag bara har en av.. Jag sköter den ganska bra! Ja förutom en sak, sömnen på veckorna.. Det MÅSTE bli en ändring på min sömn!
Det blev ett svamligt och luddigt inlägg... Jag vet inte om ni förstår något? Eller så gör ni det? Förstår mej alltså!;) I vilket fall som helst, så är det ganska så skönt att skriva sv sig. Trots att man har varit pussade i fleeera dagar!;)

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Tusen tack för din kommentar!