söndag 29 maj 2016

En fin dag!

 Det var inte bara Alfred som blev firad idag! Nej, jag också så klart! Ha ha, ja fy bubblan va mina grabbar skämmer bort mej! De vet ju hur mycket jag älskar paket, speciellt Fabian, Alfred och Jonas! Douglas han bara skrattar åt min hets på paket;-)
 Fick både köpta och "hemmagjorda" paket! ÄLSKAR DET!!
Fabian hade verkligen gått all in på förskolan! Bett sin pedagog ta fram ett foto på mej och sedan skapat fram ett fantastsikt konstverk!
 Fick en alldeles ljuvlig och snygg klänning som kommer från People i Vaggeryd!
JA, jag är precis nyvaken och har "natt-tofflorna" på mej;-) En konstig vinkel, så den kommer inte fram i sin helhet, för den är sååååå mycket snyggare i verkligheten! Lovar att visa den bättre senare, typ på midsommarafton då jag ska ha den på mej!
 Det är fler i familjen än bara Alfred som har fått underbara konstnärsgener! Kolla in denna vackra tavla som Fabian har målat helt själv! Den är alldeles UNDERBAR!
Vi fnissade lite åt "grisnäsan". Men seriöst, den är ju sååå charmig! Fatta att min lilla 6-åring har målat den här helt ensam! KÄRLEK!! Blir näsan lite rörd!!
 Alfred hade skapat den här vackra tavlan! Underbara färger och med knappar! Och en härlig nyckelring som jag givetvis glömde ta kort på! Älskade ungar! Jag är sååå tacksam att jag får vara deras mamma!
Så åkte vi till farmor/svärmor/mamma och firade henne lite! Alfred hade inget imot att åka runt och fika på sin födelsedag!;-)
Efter fikat for han vidare på sin golfträning! Japp, han måste ju ha en back up! Blir han inte designer och tjänar massor av pengar, så ska han bli golfproffs och tjäna in lite pengar så han kan försörja sin gamla mor och far;-)
 På eftermiddagen for vi ut till mamma! Alfreds önskan var att få åka motorcykel med pappa ut dit! Lycka! Alla kidsen har varit otroligt fjantiga när det kommer till att åka motorcykel.. Livrädda... Men nu börjar dom äntligen tycka det är superkul! Och jag är så glad och tacksam att vi inte har sålt motorcykeln, utan låtit den stått under alla dessa "småbarnsår"....
 Hjärnkontoret var inte riktigt påskruvat idag tror jag.. För något kort på mamma det blev det inte. Men hon fick i alla fall en skitsnygg svart väska i morsdagpresent!
Fika och mys med kussarna!
 Lycka för både stora och små! Morbro Nicke fick glida runt lite på gården och ha Fabian bakpå! Lyckliga killar!;-)
 Fyller man år, ja då får man också bestämma maträtt! Hemmagjorda köttbullar, potatis, brunsås och lingonsylt var Alfreds önskan till kvällsmat! Han åt som en hel karl! *fniss*
Efter en underbart fin dag, så somnade han nyss gott på altanen! Jag tror inte jag heller blir särskilt gammal ikväll... Är sååå trött efter denna helgen! Vad vi har gjort mer den här helgen, ja det kommer i ett annat inlägg!
Tack för den här fina dagen!! Jag är sååå lycklig och tacksam som har den här underbara familjen runt mej!
Grattis ALLA mammor! Ni är fantastiska!❤️❤️❤️

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Tusen tack för din kommentar!