fredag 27 maj 2016

När man bokstavligt talat dansar ut ur butiken!!

Efter jobbet åkte jag och Fabian till Värnamo! Vi har en liten kille här i familjen som fyller 8 på söndag! Så lite presenter skulle köpas! Herregud, 8 år redan! För 8 år sedan var det by the way sviiiiiiiinvarmt just nu... 25-30 grader varje dag som natt! Tropisk värme. Inte idag, då va de jackväder...
Att åka med bara ett barn så här är ju så mysigt och behagligt! Ingen som retas med varandra och ingen som är sur!
Vi åkte först upp till utförsäljning av väskor på BM design! Maaaaassssor av snygga väskor och Fabian fick en ny fin skolväska inför skolstarten i höst! Han ba sååå lycklig!❤️
Så ni som har vägarna förbi där, åk fit och fynda! Ni vet väl att det är mors dag på söndag!;)
Vem fan uppfann grått hår? Seriöst? Den här bilden är inte alls så rättvis som sanningen är.. Herrejäklar va gråa strån jag har.
Seriöst, dom kan ju uppfinna allt annat bra! Kan inte någon uppfinna så man slipper gråa hår? Snälla!?!
Stötte på "grannarna" (eller säger man så när de bor 3 gator ner?;) skit samma, dom är i vilket fall som helst superhärliga! (Det var en av deras döttrar som sjöng så vackert på vårt bröllop)
Iallafall så beklagade jag mej för alla miljoner hårstrån inför morgondagens modevisning i Vaggeryd! Japp, både jag och dom ska gå! Såååå kul ska de bli!
Går till kassan och betalar mina flaskor bubbel!
Kassörskan gör min dag! -Kan jag få se din legitimation? Ha att hon fick!
Hon fnissade lite där bakom kassan och sa lite generat: -Jag trodde du va lika gammal som mej ungefär och jag är född -91! Men tjena likdom! Sååååå jävla underbart! Hon gjorde fan hela min dag, helg, vecka och år!
Jag lovar, jag dansade ut ur butiken med mina 2 påsar och kände mej inte en dag över 20! Hihi! Underbart!
Fyndade ett par väskor till mej själv oxå! Närmare bestämt 6 stycken väskor för 250 svenska riksdaler! Fy bubblan va jag älskar att fynda!!!
I väntan på att "någon" ska uppfinna ett botemedel mot gråa hår, så slängde jag precis i en färgning! Måtte dom hålla sig borta ett par 3 veckor nu! *morrar högt*
Jag brukar inte vara så nervös inför en modevisning, men just nu är jag faktiskt det! Ett härligt pirr i min mage!;)
Bäst att virra bort de pirriga med ett gott glas rött! Skål, fredagsmys!;)

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Tusen tack för din kommentar!