torsdag 5 maj 2016

Hur står vi ut??

Sitter i solen och bara njuter! Termometern visst 17 grader och det är inte ett endaste moln på himlen! Nästan så att man får nypa sig i armen för att tro det är samt och att man inte drömmer.... Förra måndagen skottade jag snö från min bil, idag ligger jag i bikini.. I helgen vid majbrasan hade vi både vinterjacka, mössa och vantar.. Fantastiska framsteg på så kort tid! Knappt man tror vi är i samma land...
Jag njuter, oj va jag njuter av detta!
Tanken som far genom mitt huvud just nu; Hur står vi ut? Hur står vi ut med detta mörker som varar i nästan ett halvår hos oss i Sverige?! Där vi knappt ser solen eller dagsljuset på flera månader... Helt obegripligt nu kan jag tycka.. Sjukt att vi pallar med det här i norr... Mörker, kyla, blåst och ännu mer mörker... Fy sjutton alltså. 
Ju äldre jag blir, ju mer börjar jag mer och mer ogilla det här med häst och vinter.. Undra vad det kan bero på? Känner ni så med?
Känner att livet liksom börjar vakna upp inom mej igen! Solen, ljuset och ledigheten! Det är banne mej så jag nästan blir lite religös;)
Hur står dom ut? Ja det är min nästa fråga...? Ungar alltså. Fryser inte ett skit. Vattenkrig med iskallt vatten. De tjatar att de vill bada i havet. Alltså seriöst, isen har ju för böveln nyss släppt, det är ISKALLT i havet.. Men ja, självklart får dom bada om de vill frysa ihjäl... Vi får väl se!;)

1 kommentar:

  1. Ja Man undrar ju hur man står ut med kylan och mörkret alltså. Så härligt att allt är framför oss nu!

    SvaraRadera

Tusen tack för din kommentar!