torsdag 12 maj 2016

15 år genom eld och vatten!

Igår (hann inte blogga igår, fullt ös medveslös;-)) hade jag och Jonas varit tillsammans i 15 år! Nästan halva mitt liv har den här mannen funnits vid min sida!
Ibland har vi varit lite fulare, lite fulla, lite snyggare. Ibland har vi varit lite tjockare, lite smalare. Ibland har vi varit lite arga, ledsna, roliga och glada! Ibland har vår förhållande varit som en stormande hav, vi har lagat vårt förhållande med både hammare, spik och litervis med superlim för att inte glida ifrån varandra....
Vi har gått genom eld, genom vatten, genom kärlekstigar, genom gräl och genom sorg!
Ett förhållande är inte alltid på topp, tro mej. Jag vet;-)
Men kärleken övervinner allt, hur jäkla klyschigt det än må låta! Finns den där fina röda kärlekstråden, ja då går allt att lösa!
Prata och åter prata. Ja det är väl den stora hemligheten i ett förhållande... Eller hemlighet och hemlighet. Det är väl ingen hemlis, men det är en väldigt svår sak att genomföra ibland... Ni vet, fullt upp, barn hit och barn dit och jobb hit och jobb dit.. Så kommer kvällen när tystnaden äntligen kommer och man inte orkar ett skit, men de där molnet av ilska som hänger över en och förhållandet, som man egentligen skulle behöva ta tag i direkt. De molnet orkar man inte prata om just där och då... Det kan gå dagar, det kan gå veckor.. Man har fortfarande inte pratat om de där svarta jobbiga molnet som hänger över förhållandet... Bråka! JA, faktiskt. Då brukar det mesta lösa sig... Sånt som man gått och varit irriterat på, då brukar det komma upp snabbare än blixten.
Vi var "duktiga" på det förr.. Eller nja, kanske ska jag inte lägga till bråk på min meritlista. Det låter kanske inte så bra.. Men vi bråkade mer för... Skrek och levde (läs JAG skrek och levde rövarm och slängde saker omkring mej).... Nu blir det en mer tystnad omkring oss.. Ja ni vet, med 3 kids så går det ju inte att storma som ett öppet av helt sjövilt. Nä då blir det tyst... Tystnad....
Så är det något vi ska lära oss i framtiden av detta 15 åriga förhållande, så är det att vi ska bli mycket bättre på att prata!! Prat löser det mesta!;-)
Vi har gift oss, köpt hus, rest lite, tillbringat så mycket ledighet ihop!.
Vi har drömt och vi har drömmar tillsammans!
Vi har fått 3 galna kids! Dessa 3 är mitt och Jonas kött och blod! Helt fantastiskt vackert! Det absoluta bästa vi gjort tillsammans under dessa 15 år är dessa 3 fantastsiska skapelser!

Jag älskar dej Jonas, mitt hjärta tillhör ditt! Nu kör vi minst 50 år till!;.-)

1 kommentar:

Tusen tack för din kommentar!