onsdag 4 maj 2016

Nu ska jag andas ut!

Och du käre god gud så slut jag känner mej i både kropp och knopp! Den här ledigheten kom som mjuk, fluffig och härlig bomull!
Känner mej stressad, sliten och ännu mer sliten! I 4(!!) dagar ska jag bara andas ut, inte göra mycket alls, njuta och vara med min älskade familj!!❤️
Igår gick jag upp innan tuppfan själv hade vaknat.. Klockan 4:45 ringde klockan ilsket, vilken den gör 3 dagar i veckan så jag är van;)
Först gymmet, till jobbet och rensade lite i mejlen och sedan satte jag mej i bilen och drog till Linköping med min kollega!
Utbildning stod på dagens agenda i vackra Linköping!
Har bara åkt förbi den staden, men shit va vackert det var där! Den staden kommer jag garanterat att besöka igen! Mysig, trevligt och vacker med sin domkyrka!
På lunchen gick vi förbi ett hav av blommor och hyasinterna doftade ljuvligt, trots att det egentligen kändes lite fel med juldoft när värmen slog i ansiktet!;)
En inspirerande utbildning! Men herreguuuuuud så trött jag var när den var slut efter 16.. Skitslut...
Som tur är kör allt som oftast min kollega när vi är iväg, så då passar jag på att vila ögonen lite;) Det är ju såååååå skönt att sova i bilen!
Och gör jag inte det, så fotar jag vackra saker i naturen! Som detta! Grymt vackert vid Gränna och Vättern!
Givetvis va de kö på vägen, som vanligt när vi kommer den jäkla vägen.. Suck och pust.. Valde en annan väg och klockan 19 va jag hemma igen!
Jösses va sliten jag kände mej...
Upp igen på jobbet och checkade in klockan 6! Skönt när man kan flexa lite! Att gå hem klockan 15 istället för 16!
Sliten även idag.. Men fick lite extra energi av lunchen! Åt på vårt härliga mysiga fik Tina och översten! Åt i solskenet i deras mysiga trädgård! Löööövlie!
Hem och packade och städade! Äntligen va familjen Tajkon på väg ner till vårt älskade smultronställe!
Jag är/var så övertrött så jag kunde inte ens varva ner i bilen och sova en sväng.. Så den här ledigheten är verkligen sååååå välkommen!
Gissa vad dock...? Känner mej inte riktigt kry... Suck och dubbelsuck... Har knaprar Ipren och alvedon idag och har ont i halsen och i bröstet.. Skulle inte förvåna mej ett jäkla dugg om jag skulle bli sjuk nu igen, bara för att jag bestämt mej för att den här helgen verkligen ska bli en helg för att bara njuta, tid för återhämtning och må bra...
Detta mötte oss när vi rullade in i Mellby strax innan klockan 21 ikväll! Älskade havet, älskade solnedgång!
Konstigt att man ska behöva åka hemifrån för att behöva ta det lugnt och bara njuta av ledigheten...
Nu ska jag krypa ner och titta på tv! Åh va jag älskar att vara här!!!❤️

1 kommentar:

  1. Åhhh nu blir jag lite homesick. Linkan visade verkligen sin bästa sida ser jag :)

    SvaraRadera

Tusen tack för din kommentar!