söndag 15 maj 2016

En fantastisk miljö!

Så kom vi till söndag igen... En helg som varit extremt lugn... Bara varit, slöat och jobbat lite..
I fredags eftermiddag åkte vi ut till mamma och fikade. Solen sken och det var varmt! Sista dagen med värme. Nu är det bara iskallt ute.. 7 plusgrader och vi har fått ta fram mössa och vantar igen. Snacka om att få en käftsmäll liksom... Suck och dubbelsuck. Men det är väl en av de få saker som vi kan rå över, vädergudarna... Bara att gilla läget liksom och försöka behålla den varma känslan av sol och värme som bjöds på förra veckan...
 Det är så fantastisk miljö ute hos min mamma i skogen! Alla årstider! En härlig miljö att fota i! Gammalt och slitet, blommigt och grönt!
Det är såna dagar som man önskade att man hade en riktig kamera och inte bara en mobil att fota med..
Ja för så är det faktiskt, det är skillnad på kvalité och kvalité på bilder som tas med en riktig kameran och en mobil, så är det bara...
 Att försöka få barnen att vara med på kort.. Ibland går det hur lätt som helst, ibland inte.. Alltid är det någon som ska tjura och ALDRIG kan de vara på samma humör..
 Hade tänkt mej ett fint kort på bröderna Grunditz där sittandes på bänken.. Men de tyckte visst något annat, speciellt min lilla minitonåring Douglas...
 Alfreds kompis Wilmer vad med ut! Alltså visst är dom söta! Vänner i ur och skur! Jag hoppas att deras vänskap håller livet ut! Sötnötter! Dom ställde gärna upp framför kameran!!
 Man får vara snabb med kameran om man ska få med Douglas på ett kort nu för tiden... Han satte sig och tjurade när jag tvingade honom ut för att sätta sig där.. Men rackarns, det blev ju jättebra kort i alla fall...;-) Man behöver ju inte alltid stå helt upprättad och le mot kameran!
 Alla behöver ju inte vara en linslus som mamman i huset...;-) Tvingade Douglas att fota mej lite. Han gjorde det, men mot protester!
Douglas börjar bli så stor nu att han nu börjar fatta grejen med detta att vara med på bloggen... Jag frågar oftast honom om det är ok om jag lägger ut en bild på honom! Ja alltså, så klart det gör jag ju med de andra 2 också... Ibland, inte alltid..
Det är ju inte så att jag hänger ut dem här. Och jag är helt säker på att de en dag kommer att tacka mej för att jag skrivit ner och tagit så extremt mycket bilder på dem som jag har gjort under mina 7 år som bloggare!
Tänk va fränt om man en dag blev så rik att man kunde trycka upp HELA bloggen som en bok! Eller kanske ta inlägg som handlade om just varje barn och trycka upp de och ge dem som en present! En dag kanske det kan bli sann! En perfekt studentpresent kanske? Eller 20 års present! Ja för absolut! Jag kommer att blogga hela livet!;-)
Nähä.. Nu kan jag inte sitta här mer... Tvättstugan skriker ilsket på mej.. Dom bilderna är inte fullt lika fina.. En överfylld tvättstuga med tvätt. BLÄÄÄ....

2 kommentarer:

Tusen tack för din kommentar!