måndag 23 maj 2016

Det är ju inte för intet...

som jag döpte min blogg till Äppelblomman! Eller hur?! För hur vackra är inte äppelblommor? Ja, precis! Dom är så vackra att hela kroppen spritter när man ser dem! Det liksom lyser kärlek om dem! De viskar till oss att det snart är sommar! Att vi har en underbar tid framför oss!
Äppelblomman ger så mycket hopp, liv och så mycket glädje med sina alla vackra färger! Den ger förhoppningsvis också frukt, ett gott äpple i härliga färger! Så vacker och så skör.. Synd att den bara blommar en gång per år, verkligen synd....
 Iår måste det vara extrem mycket äppelblom!? Varje äppelträd står i full blom och de blommar så mycket att man knappt kan se bladen!
Igår när vi gick ut till mamma möttes vi av de ena äppelträdet efter det andra! På gamla små nerlagda bondgårdar, på ängar, på åkrar, på gårdar! Så vackert att vi både o:ade och å:ade högt!
Look a like? Ha ha, nä.... Men ibland kan jag i alla fall känna mej som en äppelblomma.. Nä kanske inte lika vacker och ståtlig, men som en utslagen blomma med full av liv!
Och JA, jag älskar att jag går under namnet ÄPPELBLOMMAN!  *fniss*
Älskar äppelblommor, älskar!! Så klart!
God morgon måndag! Ny dag, ny vecka och nya friska tag! Är trött som ett svin men har massor av spännande saker att se fram imot den här veckan! Ett härligt pirr bor i min mage.. Eller nä vänta lite nu ljuger jag, snarare stora elefanter.. Spännande!;-) 
Nedräkning till semestern också.. Trots att jag älskar mitt jobb, så längtar jag något så fruktansvärt efter semester nu! Känner att jag verkligen är i stort behov av semester! LÄNGTAR!
7 veckor kvar att jobba, nedräkningen kan börja nu!!!!;-)

6 kommentarer:

 1. Tror det är sju veckor kvar här också...längtar! Kram J

  SvaraRadera
 2. För mig är det elva veckor kvar till semester.
  Om jag hade stannat kvar på det förra jobbet då hade jag haft semester vecka 25 - 28, men nu bytte jag jobb, så nu fick jag snällt respektera mina kollegers val. Så då får jag ta ut en sen semester i år, men det gör mig inget. Jag har äntligen börjat på ett roligt jobb! så nu längtar jag tills nästa gång jag ska jobba. :)

  SvaraRadera
  Svar
  1. Ja v25 är lite tidigt.. Heller sen tycker jag...
   Lycka till fina du!

   Kram K

   Radera
 3. En vacker blomma bland blommorna!
  Äppelblom är verkligen vackert!
  Ha en bra dag!

  SvaraRadera

Tusen tack för din kommentar!