söndag 29 maj 2016

Åtta hela år!

Idag fyller vår älskade Alfred 8 år! För precis 8 år sedan låg jag på operationsbordet efter en mardrömsförlossning... Efter 11 dagar över tiden, bestämde sig Alfred en ljuvlig natt att komma!
Klockan 2 på natten den 29 maj en ljuvlig och varm natt skrevs vi in på Värnamo förlossning! En natt då fler än Alfred bestämde sig för att komma ut till denna värld! Massor av mammor som låg och jämrade sig i varje rum, så vi fick så snällt föda i ett undersökningsrum...
Klockan 5:40 var det klart! En något medtagen gosse på 4880 gram och 56 cm lång såg sitt första ljus!
Jag sprack från Skåne till Haparanda och fick åka ner till operation. Fick inte njuta av mitt nyfödda älskade barn särskilt länge... Fruktansvärt var det!!!
Han var en fajter, fick åka ambulans och låg uppkopplad med massor av apparater i flera dygn!
Han har och sätter spår i vårt liv! Det har han alltid gjort med massor av bus och galna idéer...;)
En stjärna som kör sitt race! Går sin egen väg och inte bryr sig vad någon annan tycker!
Vi, han och jag har ett speciellt band! Ett starkt band! Jag känner igen mej i honom så mycket, vi förstår varandra som ingen annan gör!
Inatt va ingen rolig natt... Kalassjukan efter ett härligt släktkalas igår kväll! Brorsorna tävlade i att göra och dricka den äckligaste drinken. De blandade läsk, mjölk, chili, paprikapulver, svartpeppar och mycket annat i ett glas och drack... Just hans mage pallade inte detta (öh, kanske inte så konstigt;)) så lite kräk inatt.. Då får man sova i mammas och pappas säng efter det!;)
Sång, paket och sång för vår nybakade 8 åring tidigt imorse! Ja är man en morgonpigg unge, så måste ju resten av familjen gå upp innan tuppfan själv;)
Lego i massor, golfprylar och kläder!
En nöjd 8 åring sitter nu och bygger lego i massor!
Grattis älskade unge! Älskar dej!❤️

2 kommentarer:

 1. Grattis på födelsedagen Alfred!
  Samma födelsedag som min mor hade, hon var född 1915 och skulle bli 101 år idag.
  Jag har många vänner som fyller år runt detta datum, tydligen populär tid att födas eller populär tid att bli till 9 månader innan.
  Ha en fin dag!

  SvaraRadera
  Svar
  1. TACK!
   Hi hi, ja det verkar vara väldigt poppis att fylla runt den här tiden.. Kanske är det så att man är mer motaglig runt augusti-sep att bli gravid? Fränt!

   Kram K

   Radera

Tusen tack för din kommentar!