fredag 25 mars 2016

Som ett utskitet päron....

 Igår morse klockan 7 drog jag och min kollega iväg till Göteborg på möte och mässa! Dagens outfit såg ut så här! Min snygga kavaj från People som jag fick av Jonas i julklapp! Så klädd alltid och så himla skön!
 En liten morgontrött kille vaknade innan jag åkte och jag fick sminka honom till påskgubbe! Så stolt han var min lilla stjärna när han sedan begav sig till förskolan och mötte upp sina andra kompisar som också hade klätt ut sig till påskkärringar och påskgubbar!
 Horseshow, hästar och hätsprylar i massor! Tänk vilken värld alltså! Glitter och glamour även på hästarna nu för tiden! Koolt att den här hästvärlden är så stor, ja för de är den vekligen!
 Sliten... Ja det är bara förnamnet... Möte och en hel dag på mässa. Ganska intensiv vinter och vår. Jag känner mej som ett utskitet päron. Fruktansvärt sliten just nu....
 Lunchen käkades på haven! Åh så klart den berömda räkmackan! ;-) Och ett glas vin! Ja varför inte! Har man chaufför så ska man ju passa på att fira in sin ledighet! *fniss*
 På riktigt... Jag får dödsångest när jag tittar ner... Verkligen dödsångest. Hjärtklappning och illamående. Tog kortet snabbt och vände sedan mej om när vi åkte ner i hissen.. Jag fattar inte vad det blivit med mej? Åldern? Ja för hade det varit för 20 år sedan hade jag gått igång och hade det funnits ett bangedjump där hade jag kastat mej handlöst rakt ner utan att ens blinka.. Men det finns inte ens chans i helvete att jag skulle göra det nu. Varför blir det så???
 Vid 17 tiden kommer jag fram till vårt älskade smultronställe och ser att ingen kommit hit ännu... Hmm, utelåst! Fasen också... Men bara att gilla läget och vänta in familjen. Fick skjuts till maxi där jag strosade runt bland Lindex, maxi och KappAhl och fick tiden att gå!
 Äntligen fick jag slänga av mej mina skor och börja njuta av ledigheten! Så underbart skönt! Vårt älskade smultronställe som vi inte varit på sedan i augusti... Som jag har längtat....
 Alla är samlade och nu kan vi börja fira in påsken! Tacomys och ett glas vin! Klockan 22 låg jag  i sängen och vaknade klockan 8 imorse.. Snacka om att jag sovit gott! Precis vad jag behöver just nu! Sömn, vila och bara vara!!
 Nu för tiden är det inte mycket till morgonmys med grabbarna.. De vill inte ligga där med sin trötta mamma.. Tur jag har Rocky som kommer och myser med mej! Så söt!;-)
Ungefär så här ser det ut nu... Slö de lux! ;-) Ute duggregnar det och inne är det lugn och ro! Inget att gör, bara vara! Fy bubblan va skönt! Speciellt när man känner sig som ett utskitet päron!;-)

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Tusen tack för din kommentar!